WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 

jak to skad ma czarne owlosieniekierzynka wrote:hehehe no własnie nie wiem skąd ta czerń, może sie psułam ;p

kierzynka lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

luzz przed zrob gre wstepna z pesetababy1991 wrote:Kierzynka powiedz swojemu żeby się przygolil bo twojemu zoladkowi szkodzi, ja też zawsze wyciągami z gęby jakieś futro blee:p
  wyrywaj pojedynczo bedzie  troche    sado maso 

baby1991, kierzynka, anja83 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Jak lubie koty dachowce tak tam lubie syjamskie łyse

Baby zapraszamy ale co od rana tankujemy ..boni u to te chloy beda z nieprzytomnymi sie sexily

kierzynka lubi tę wiadomość
                                 - 

Hej dziewczyny. Przepraszam ze wcinam sie Wam w rozmowe..pierwszy raz korzystam z forum i zalezy mi, zeby uzyskac w miare szybko odpowiedz. Zrobilam test na owulacje wczoraj 1 raz i dzis o tej samej godzinie drugi. Dzis jest moj 18dc. Czy moglybyscie spojrzeć na zdjecia i podpowiedzieć. .czy dzisiejszy test jest pozytywny? Z góry dziękuję.
                                    Ania_84 lubi tę wiadomość

9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!
 Dziewczynka i chlopiec 
 - 

a gdzie sa zdj ??bizona wrote:Hej dziewczyny. Przepraszam ze wcinam sie Wam w rozmowe..pierwszy raz korzystam z forum i zalezy mi, zeby uzyskac w miare szybko odpowiedz. Zrobilam test na owulacje wczoraj 1 raz i dzis o tej samej godzinie drugi. Dzis jest moj 18dc. Czy moglybyscie spojrzeć na zdjecia i podpowiedzieć. .czy dzisiejszy test jest pozytywny? Z góry dziękuję.
 - 

Dziekuje Aniu ze odpisalas. Wlasnie przegladam forum bo nie wiem jak wkleic zdjecia..dodatkowo pisze z telefonu i nie idzie mi to zbyd szybko. Czy moglabys mi podlowiedziec jak wkleic zdjecia?

9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!
 Dziewczynka i chlopiec