WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:hehehe no własnie nie wiem skąd ta czerń, może sie psułam ;p
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
baby1991 wrote:Kierzynka powiedz swojemu żeby się przygolil bo twojemu zoladkowi szkodzi, ja też zawsze wyciągami z gęby jakieś futro blee:p
baby1991, kierzynka, anja83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak lubie koty dachowce tak tam lubie syjamskie łyse
Baby zapraszamy ale co od rana tankujemy ..boni u to te chloy beda z nieprzytomnymi sie sexilykierzynka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Przepraszam ze wcinam sie Wam w rozmowe..pierwszy raz korzystam z forum i zalezy mi, zeby uzyskac w miare szybko odpowiedz. Zrobilam test na owulacje wczoraj 1 raz i dzis o tej samej godzinie drugi. Dzis jest moj 18dc. Czy moglybyscie spojrzeć na zdjecia i podpowiedzieć. .czy dzisiejszy test jest pozytywny? Z góry dziękuję.
Ania_84 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Hej dziewczyny. Przepraszam ze wcinam sie Wam w rozmowe..pierwszy raz korzystam z forum i zalezy mi, zeby uzyskac w miare szybko odpowiedz. Zrobilam test na owulacje wczoraj 1 raz i dzis o tej samej godzinie drugi. Dzis jest moj 18dc. Czy moglybyscie spojrzeć na zdjecia i podpowiedzieć. .czy dzisiejszy test jest pozytywny? Z góry dziękuję.
-
Dziekuje Aniu ze odpisalas. Wlasnie przegladam forum bo nie wiem jak wkleic zdjecia..dodatkowo pisze z telefonu i nie idzie mi to zbyd szybko. Czy moglabys mi podlowiedziec jak wkleic zdjecia?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec