WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:dobre
ja juz dzis dalam sobie spokoj z pracą ....czas na relaks
relaks to obowiazkowo przy niedzieli musi byc. Tutaj w Niemczech to dopiero sie mozna przy niedzieli wynudzic. Wszystko zamkniete zywego ducha na ulicy nie ma. Znajomi wpadli na chwile i zaraz poszli, a ja teraz z mezem piwkuje. Dobrze ze jeszcze jeden dzien wolnego od robotybiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis mam ciężki dzień. . eMek chyba nie wraca jeszcze.. jest między młotem a kowaldem. . Tęskni ale zaproponowali mu super warunki pracy i kontrakt. . I sie bije z myślami. . A na jutro ma bilet kupiony. ..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:A ja dzis mam ciężki dzień. . eMek chyba nie wraca jeszcze.. jest między młotem a kowaldem. . Tęskni ale zaproponowali mu super warunki pracy i kontrakt. . I sie bije z myślami. . A na jutro ma bilet kupiony. ..
Duzo sily Ci zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:A ja dzis mam ciężki dzień. . eMek chyba nie wraca jeszcze.. jest między młotem a kowaldem. . Tęskni ale zaproponowali mu super warunki pracy i kontrakt. . I sie bije z myślami. . A na jutro ma bilet kupiony. ..
no ale w końcu jak jest wasza decyzja? -
Mila jak się mają twoje pęcherzyki, co?
Ja nareszczie mam lapka. Całe szczęście bo od ślęczenia przy telefonie za chwilę byłaby wizyta u okulisty i optyka. A wolałabym tego uniknąć, więc kasa poszła na kompa
Japoneczka a mogę zapytać gdzie i na jak długo miałby twój niemałż wyjechać?
No i jeszcze chciałam was poinformować: żadnego picia do piątku! Nie kusić, bo antybiotyk spożywamMILA lubi tę wiadomość
-
Mila ja nie umiem zabronić komuś spełniania swoich marzeń... a wiem że tam sa onne warunki zycia inne pieniądze... ciężko i mnie i jemu. Ja mu powiedziałam zostań mimo ze serce mi chce z piersi wyskoczyć... bo oboje Tęsknimy.. ale decyzja należy do niego. Ja swojej pracy nie rzuce.. a te kilka mscy mina szybko.
mała_mi, biedronka1982, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
mała_mi wrote:Mila jak się mają twoje pęcherzyki, co?
Ja nareszczie mam lapka. Całe szczęście bo od ślęczenia przy telefonie za chwilę byłaby wizyta u okulisty i optyka. A wolałabym tego uniknąć, więc kasa poszła na kompa
Japoneczka a mogę zapytać gdzie i na jak długo miałby twój niemałż wyjechać?
No i jeszcze chciałam was poinformować: żadnego picia do piątku! Nie kusić, bo antybiotyk spożywam26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka, dacie radę Skoro już tyle wytrzymaliście, to wytrzymacie jeszcze te pare miesięcy. Pomyśl jak wam potem będzie dobrze
Taaaa, wiem że łatwo mi mówić bo mam męża na miejscu. Nie wyobrażam sobie żeby się nagle spakował i wyjechał. Ale mnóstwo moich znajomych tak żyje - dziewczyny siedzą w domu, a panowie jeżdżą po świecie za chlebem.
Będzie dobrze :*
A tak poza tym masz nas Będziemy cię pocieszać w gorszych chwilach.Ania_84, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Japoneczko masz nas
Baloniku ....U mnie dopeiro sprzatanie i relaks w piątek.. do tego czasu wpisuje swiadczneia... blee już mi to bokiem wychodzi
A ogródek woła o pomste do nieba... no ale jeśli tylko w piatek będzie ładnie to zaczynam od ogródkaJaponeczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
Ja się doczekałam mężusia.. odgrzałam mu obiadek i zaplanowaliśmy co zrobimy w weekend w ogrodzie
Ależ mamy chętke na bzyku bzyku na patyku... -
No i byłam na monitoringu. Pęcherzyk 22 mm . test owu pozytywny - mogłabym rzec dwie książkowe krechy
Jutro jeszcze raz monitoring zeby sprawdzić czy pecherzyk pęknąłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 20:44
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Mila ja nie umiem zabronić komuś spełniania swoich marzeń... a wiem że tam sa onne warunki zycia inne pieniądze... ciężko i mnie i jemu. Ja mu powiedziałam zostań mimo ze serce mi chce z piersi wyskoczyć... bo oboje Tęsknimy.. ale decyzja należy do niego. Ja swojej pracy nie rzuce.. a te kilka mscy mina szybko.
doskonale cię rozumiem i wiem też że ci ciężko.
Wiem też ze w dzisiejszych czasach nie ma po prostu wyjścia i jeżeli jest tylko okazja dobrze zarobić to się człowiek nie zastanawia, niestety taka jest prawda.
Faktycznie jeżeli jest to kwestia kilku miesięcy i jesteście to w stanie przeyrwać i poczekać to tak zróbcie !! Mam nadzieję że będzie wszystko OK, a i przydałoby się żeby przed wyjazdem zostawił jakąś pamiątke nie? to serduszkujcie ile wlezie !!!Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość