WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:No i byłam na monitoringu. Pęcherzyk 22 mm . test owu pozytywny - mogłabym rzec dwie książkowe krechy
Jutro jeszcze raz monitoring zeby sprawdzić czy pecherzyk pęknął
Ale piękny pęcherzykMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ja Cie Japoneczko zdoluje. Nie liczylabym, ze to pare miesiecy i wroci. Bo to tak nie dziala. Jak sie raz posmakuje wiekszej kasy, ciezko wrocic do polskich realiow. Znam wiele osob, co wyjechaly niby na miesiac i tak juz latami sie te wyjazdy ciagna. Malo tego, sama jestem przykladem takiego wyjazdu! Zachod wciaga i zasysa z sila bagna! Ciezko, naprawde ciezko sie potem przeprogramowac na zycie w Polsce!
-
MILA wrote:doskonale cię rozumiem i wiem też że ci ciężko.
Wiem też ze w dzisiejszych czasach nie ma po prostu wyjścia i jeżeli jest tylko okazja dobrze zarobić to się człowiek nie zastanawia, niestety taka jest prawda.
Faktycznie jeżeli jest to kwestia kilku miesięcy i jesteście to w stanie przeyrwać i poczekać to tak zróbcie !! Mam nadzieję że będzie wszystko OK, a i przydałoby się żeby przed wyjazdem zostawił jakąś pamiątke nie? to serduszkujcie ile wlezie !!!MILA lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
biedronka ma rację,ja też pojechałam na zachód niby na rok a byłam jakie 4 lata,ja wróciłam a mój mąż został jeszcze rok.Ciężko nam było,byliśmy razem ale jakby osobno, z każdym dniem oddalaliśmy się od siebie.Aż przyszedł czas że nie potrafiliśmy ze sobą normalnie rozmawiać,trzeba było zacząć wszystko od nowa,budować przyjaźń między nami,
Mam nadzieję,że z wami będzie inaczej...życzę Wam z całego serca aby ta rozłąka trwała jak najkrócej....Japoneczka z Porcelany, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Wróciłam po dłuższej nieobecności... szczęśliwa
Dzisiaj już niestety wypiłam lampkę wina z kimś innym mam nadzieję że wybaczycie ale siła wyższa można by rzec- teściowa, chyba się dogadamyJus1985, izabelka04, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No to ja Cie Japoneczko zdoluje. Nie liczylabym, ze to pare miesiecy i wroci. Bo to tak nie dziala. Jak sie raz posmakuje wiekszej kasy, ciezko wrocic do polskich realiow. Znam wiele osob, co wyjechaly niby na miesiac i tak juz latami sie te wyjazdy ciagna. Malo tego, sama jestem przykladem takiego wyjazdu! Zachod wciaga i zasysa z sila bagna! Ciezko, naprawde ciezko sie potem przeprogramowac na zycie w Polsce!
święte słowa i dobrze napisane. Życie na zachodzie nie da się ukryć, że wciąga i to bardzo. My co prawda w Deutchsland dopiero od 3 miesięcy ale nie planujemy szybkiego poworotu do Polski, bo niby do czego.
U nas nie było dylematów, albo jedziemy we dwójke albo nie jedziemy wcale, Zresztą nie wiem czy puściłabym męża samego do Niemiec na wyjazd zarobkowy tak samo jak on mnie też by sam nie puścił. Potem ciężko taką rozłąke sie przechodzi.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:widzę ,że nasze roczniki mają "problem" z dogadaniem się z teściową
-
Wiem dziewczyny, że jest ciężko wrócić jak się zasmakuje innego-lepszego życia. Ale też nigdy nie wiadomo jak to się ze mną potoczy.. dobrze wiecie ze w PL z pracą ciężko- dziś ta praca jest a jutro może jej nie być.. niestety ale takie są polskie realia.
I pewnie mnóstwo jest takich par jak ja, że jedno z nich na zachodzie za lepszym pieniądzem.. ale co nas nie zabije to nas wzmocni.. i albo się rozstaniemy albo nasz związek będzie silniejszy.
a teraz wracamy do przyjemniejszych spraw:
Mila- pęchol piękny.. oby tylko ładnie nam "pyknął" i zaowocował pięknym ciążowym pęcherzykiem
jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy i słowa, które ściągają mnie na ziemię, nie bujam w obłokach co ma być to będzie ale lepiej mi, że mam się komu wygadać :*MalutkaEve, MILA, mała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Wróciłam po dłuższej nieobecności... szczęśliwa
Dzisiaj już niestety wypiłam lampkę wina z kimś innym mam nadzieję że wybaczycie ale siła wyższa można by rzec- teściowa, chyba się dogadamy
hahaha ja też miałam własnie napisać o mojej "zdradzie" w stosunku do Was, bo małż w delegacji a ja z kumpelą spoza OF własnie wino ogarnęłam
oł jeeee, niech żyje moje endoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 22:42
MILA, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Mila... widzieliśmy się na początku września.. i wtedy serduszkowalismy.. ale jak widać niespodzianki nie było kolejna szansa za 3-4 miesiące dzięki dziewczyny za pocieszenie bardzo się cieszę ze tutaj jest takie wsparcie. :* :*
do usług !!!Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Wróciłam po dłuższej nieobecności... szczęśliwa
Dzisiaj już niestety wypiłam lampkę wina z kimś innym mam nadzieję że wybaczycie ale siła wyższa można by rzec- teściowa, chyba się dogadamy
co jak co ale z teściową lepiej dobrze żyć