WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja nie dość,że się słabo czuję to jeszcze musiałam zrobić miecz z tektury i czarnego papieru dla mojej mysi zrobiłabym dla niej wszystko padam na pyszczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 18:02
Anutka lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:a ja nie dość,że się słabo czuję to jeszcze musiałam zrobić miecz z tektury i czarnego papieru dla mojej mysi zrobiłabym dla niej wszystko padam na pyszczek
Lubię takie ciekawe zadania
wiecie co, smutno mi. Mój monż w niedziele wyjeżdża i nie będzie go tydzień... I co ja biedna będę robić cały tydzień sama w domu -
adk_1989 wrote:Lubię takie ciekawe zadania
wiecie co, smutno mi. Mój monż w niedziele wyjeżdża i nie będzie go tydzień... I co ja biedna będę robić cały tydzień sama w domu
Jak to co, pić z nami
amela, Kava, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Tydzień a wieczornicy - jednego dnia się nabawisz kaca - ale zaleczysz go dugim ..a jak szybko minie ten tydzien
Anutka lubi tę wiadomość
-
helloł
znowu mi OVU spłatało figla i przesunęło termin owulacji... masakra z tym programem...
TAK MNIE DZIŚ BAŃKA NAPIER***A, ŻE AŻ I OD 3 DNI ZASYPIAM PRZED 20 PRZESILENIE JESIENNE DAJE MI SIĘ WE ZNAKIWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 19:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:helloł
znowu mi OVU spłatało figla i przesunęło termin owulacji... masakra z tym programem...Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:NIBY TAK, ALE TO STRESUJĄCE JAK OVU ROBI SOBIE CO CHCE NA MOIM WYKRESIE...
Anutka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja tam jeszcze pomierze z 3-4 dni . i jesli wyznaczy to bede mierzyła raz na jakiś czas- bo i tak bede brala luteine.. achyba dzis była ovu bo mnie tak lewy bok napiernicza i okolice jajnika i miednica.. ;/ no i plery ...;/
U TO OBOWIĄZKOWO PRZED SNEMAnia_84, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:helloł
znowu mi OVU spłatało figla i przesunęło termin owulacji... masakra z tym programem...
TAK MNIE DZIŚ BAŃKA NAPIER***A, ŻE AŻ I OD 3 DNI ZASYPIAM PRZED 20 PRZESILENIE JESIENNE DAJE MI SIĘ WE ZNAKI
Znam ten ból Powiem Ci, że nigdy jakoś nie odczuwałam specjalnie skutków przejścia między latem a jesienią ale jak tak patrzę na swój wykres i wykresy innych dziewczyn to dużo jest takich jakiś trochę popieprzonych i zupełnie od czapy i bez sensu. Więc może faktycznie jest jakiś związek
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:U TO OBOWIĄZKOWO PRZED SNEM
Zobaczymy - mysle ze bedzie bo z rana mielismy straszna ochote a tu praca ;/- ale nic na siłe ostatnie przejscia dały nam obydwojgu d wiwatu - wiec nie chciałabym zeby znowu cos sie popierniczyło
Anutka lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Znam ten ból Powiem Ci, że nigdy jakoś nie odczuwałam specjalnie skutków przejścia między latem a jesienią ale jak tak patrzę na swój wykres i wykresy innych dziewczyn to dużo jest takich jakiś trochę popieprzonych i zupełnie od czapy i bez sensu. Więc może faktycznie jest jakiś związek
-
adk_1989 wrote:Znam ten ból Powiem Ci, że nigdy jakoś nie odczuwałam specjalnie skutków przejścia między latem a jesienią ale jak tak patrzę na swój wykres i wykresy innych dziewczyn to dużo jest takich jakiś trochę popieprzonych i zupełnie od czapy i bez sensu. Więc może faktycznie jest jakiś związek
MASAKRYCZNIE BOLI MNIE GŁOWA I MAM TAKIE SPOWOLNIONE RUCHY... ALE BOJĘ SIĘ BRAĆ JAKIŚ PROSZEK... WIECIE ... NADZIEJA, ŻE JEST FASOLKAAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A no włąsnie to juz znamy winowajce...przyroda ..
No jak by nie było to kiedyś funkcjonowaliśmy zgodnie z rytmem natury. Jak byśmy żyli bez prądu to byś pewnie właśnie kładła się spać zamiast siedzieć przy kompie i sztucznym oświetleniuAnia_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:No jak by nie było to kiedyś funkcjonowaliśmy zgodnie z rytmem natury. Jak byśmy żyli bez prądu to byś pewnie właśnie kładła się spać zamiast siedzieć przy kompie i sztucznym oświetleniu
poszłabym juz spac ..ale czekam na M a eski dalej nie doszły ...kuna ..
Anutka z ego co pamietam był taki watek co mozna brac w ciazy i chyba mówili ze apap jest niegrozny ale nie chce mówic na 100% poszukaj to napewno zobaczyszAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ołłł jeee..... święta prawda
poszłabym juz spac ..ale czekam na M a eski dalej nie doszły ...kuna ..
Anutka z ego co pamietam był taki watek co mozna brac w ciazy i chyba mówili ze apap jest niegrozny ale nie chce mówic na 100% poszukaj to napewno zobaczysz
PODOBNO PARACETAMOL... ALE MIMO WSZYSTKO WOLĘ NIE... CHOCIAŻ PEWNIE NIEDŁUGO ZACZNĘ CYKL NR 6...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:PODOBNO PARACETAMOL... ALE MIMO WSZYSTKO WOLĘ NIE... CHOCIAŻ PEWNIE NIEDŁUGO ZACZNĘ CYKL NR 6...
Anutka lubi tę wiadomość