WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ale wam powiem,własnie moja mama mi opowiedziała historię jak była ze mna w ciązy to gdzieś 2/3 tyg po spodziewanej @ dostała krwawienia,najpierw śluz z krwią a potem chlus i po nogawkach sądziła że to juz po wszystkim i nie poszła do lekarza bo sądziła ze nie ma już po co, 2 tyg pożniej na wizycie dostała opieprz od lekarza że nie przyszła wcześniej i jednoczesnie gratulacje ciaża rozwijała się prawidłowo zdębiałam jak mi opowiedziala
ona pyta co to było a on na to że obczyszczenie macicy
I oto jestem...
czyli jednak cuda się zdarzają, więc ja się zapisuje jako pierwsza po CUDWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 19:32
Anutka, celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:ale wam powiem,własnie moja mama mi opowiedziała historię jak była ze mna w ciązy to gdzieś 2/3 tyg po spodziewanej @ dostała krwawienia,najpierw śluz z krwią a potem chlus i po nogawkach sądziła że to juz po wszystkim i nie poszła do lekarza bo sądziła ze nie ma już po co, 2 tyg pożniej na wizycie dostała opieprz od lekarza że nie przyszła wcześniej i jednoczesnie gratulacje ciaża rozwijała się prawidłowo zdębiałam jak mi opowiedziala
ona pyta co to było a on na to że obczyszczenie macicy
I oto jestem...
CUDizabelka04 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:WIĘC MY TU NIE DRAMATYZUJEMY, BO JESTEŚ NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM NA TO, ZE CUDA SIĘ ZDARZAJĄ
a żeby i mi się taki cud przytrafiłpożyjemy zobaczymy...
ps widziałam twój wykresik też b.obiecujaco,a swoja droga ale ty płodna jesteśAnutka lubi tę wiadomość
-
Przybywam z super wieściami ! przyszła jest ! także w czwartek na badania
izabelka04, Anutka, celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹