WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:to chyba wczoraj był dzien na buraczkowa
tez wczoraj ja zrobiłam
a dzisiaj gotuje rosół z wiejskiego kuraka od mamusi
Wieczorem chyba winko wypije bo jakoś taki szaro bury ten dzień, trzeba go jakoś pokolorować
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnynezumi wrote:Ale wczoraj była impreza! Teraz żałuję że nie zajrzałam... no ale musiałam się zająć mężem. Wczoraj ześmy walczyli ze starą, bardzo starą farba na ścianach... dopiłam moje wino do końca i teraz cierpliwie czekam. Do 5.11 zero alko.
ojjj tamz nami nie drinkniesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:w sumie to pozazdrościć dziewczyny, sprośne smski, mmski zachęcające męża do barabara
ja bym też tak mogła i chciała ale co z tego jak np. wieczorem nasza Zośka postanowi nie iść spać wtedy kiedy my chcemy, a w końcu jak uśnie to my jesteśmy tak zmęczeni że padamy na twarz :)a w dodatku zaśnie u nas w łóżku..
jak ostatnio napisałam mężowi sprośnego smska o tym jak będę ubrana gdy wskoczę mu do łóżka to mi odpisał .. (ma chłopak poczucie humoru) - "Zośka Cię nie pozna i się wystraszy"
Życie... wczoraj miało być barabara no ale Zosia plany popsuła. Dziś też jest plan że będzie...
ale sprośnego smska/mmska wysłać nie zaszkodzi
ooo ja też nad takim smskiem popracować muszę -
nick nieaktualny
-
Ja póki co pije ciepłą herbatke z soczkiem malinowym
rozgrzewa jak ..
amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak wogóle to dałam wczoraj plamy usnełam jak mąz był pod prysznicem.. i dzis do mnei z tekst ja miałem ochotke a tu spisz..ale patrze ze tak spokojnie sobie spiochasz to niechciłem ce wyvbudzac ..
rano zaspaliśmy i jak wychodził do pracy to nie moglismy sie odkleic od siebie ... szkoda ze nie obudzilismy sie nawet pól godzinki wczesniej ... to byłby szybki nuemrek.. a tu bziuuu..musze czekac znowu
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholewcia mojemu chyba padł telefon a ja mu takie eski naskrobałam... wrrrrr ...nic nie dostraczone <wnerw>
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny