WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:Ale wczoraj była impreza! Teraz żałuję że nie zajrzałam... no ale musiałam się zająć mężem. Wczoraj ześmy walczyli ze starą, bardzo starą farba na ścianach... dopiłam moje wino do końca i teraz cierpliwie czekam. Do 5.11 zero alko.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:dzisiaj się meldujesz wieczorem!
-
Ania_84 wrote:Ja wcoraj % zdradziłam na rzecz piwa bez% o smaku brzoskwiniowym.. ale było pycha..mówie Wam <mniam> pierwszy raz je piłam
mmm dobre, może sobie też kupie jak się nazywa?
Czy Wasi M piją kawe? Bo mój pije jedną dziennie zazwyczaj a czytałam że nie powinni bo to źle wpływa na nasienie. Ale obiecał że będzie ograniczałAnia_84 lubi tę wiadomość
amela wrote:mmm dobre, może sobie też kupie jak się nazywa?
Czy Wasi M piją kawe? Bo mój pije jedną dziennie zazwyczaj a czytałam że nie powinni bo to źle wpływa na nasienie. Ale obiecał że będzie ograniczał
Co do kawy - to mój pije bardzo rzadko ale to ze względu na to że nie za bardzo lubi
Ale podobno kawka lub cola przed sexikiem dobrze wpływaamela lubi tę wiadomość
-
Musze pogrzebać w sklepie jak bede to sobie zakupie bo mi smaka narobiłaś
Mój pije bo jak rano wstaje to mu się oczy zamykają.
A alkohol pije Twój M? Bo mój przerzucił się na picie wina ze mną i nie wiem czy lepiej żeby pił piwo czy wino, bo zrezygnować z alkoholu wogóle to nie ma opcji u niegoAnia_84 lubi tę wiadomość
amela wrote:Musze pogrzebać w sklepie jak bede to sobie zakupie bo mi smaka narobiłaś
Mój pije bo jak rano wstaje to mu się oczy zamykają.
A alkohol pije Twój M? Bo mój przerzucił się na picie wina ze mną i nie wiem czy lepiej żeby pił piwo czy wino, bo zrezygnować z alkoholu wogóle to nie ma opcji u niego
Zawsze jak jedziemy gdzies to mi mówi nie bierz prawka to bede miał wymówke ale on akurat tak ma od poczatku jak go znam
Palic tez nie pali bo mu nie smakuja
Ps wiece co chyba sie obraze na ta moja owulke .... ta choler robi mnie w bambuko ... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 10:14
amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mój jest troche odmieniec - on jak wypije alkohol to raz na ruski rok - ale to dlatego ze wódki nie lubie - piwo jak wypije to jedno .. winko od casu do czasu - jakoś go nie ciagnie do tego
Zawsze jak jedziemy gdzies to mi mówi nie bierz prawka to bede miał wymówke ale on akurat tak ma od poczatku jak go znam
Palic tez nie pali bo mu nie smakuja
Ps wiece co chyba sie obraze na ta moja owulke .... ta choler robi mnie w bambuko ... ;/
Wydaje mi się że chyba teraz jakoś będzie ovulka
Zawsze masz taką niziutką tempke?Ania_84 lubi tę wiadomość
Własnie nie wpoprzednich cyklach miałam tylko kilka razy i to właśńie przed owulka np jednodniowe spadki do 36,3 dlatego mnie o dziwi
I tak sie zaczynam zastanwiać... czy stres może opóxnić owulacje.. bo zazwyczaj miałam w 15 dc ...nie jarze tego wogóle... a ostatnio nawet w dzien miałam 36,0 co dla mnie było kosmicznym pomiarem...amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Własnie nie wpoprzednich cyklach miałam tylko kilka razy i to właśńie przed owulka np jednodniowe spadki do 36,3 dlatego mnie o dziwi
I tak sie zaczynam zastanwiać... czy stres może opóxnić owulacje.. bo zazwyczaj miałam w 15 dc ...nie jarze tego wogóle... a ostatnio nawet w dzien miałam 36,0 co dla mnie było kosmicznym pomiarem...
ja w tamtym miesiącu miałam owulację w 40-dniu cyklu i właśnie przez stresAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ozesz w mordke jeża... 40 dzien.. no to mnie rozwaliłaś
Ale ja nie che tyle czekac..
gorzej bo od 31.10 mam brać luteine i jesli ni e bedzie do tego momentu owlki to boję sie ze ja zablokuje.. ;/ -
Piję już chyba 10 z kolei herbatę.. tak mi zimno
Ania_84, amela lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Piję już chyba 10 z kolei herbatę.. tak mi zimno
amela lubi tę wiadomość