WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie napisałam mężowi rozpraszającego smsa ..
niechc się rozluzni w pracyamela, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:hmmm z serii co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?
A tak wogóle ale mi zostawił niespodzianke - mówie a zrobie pranie co by miec uprane na 1 listopada to w czym bedziemy .. ja zagladam do pralki a tam stoi pranie które mój mąz wczoraj wieczorem wstawił .. i ..zapomniał wyjac ..ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:29
amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnei .. niech sie napali hehehe a co tam .. miałam mu wysłac mmska w sexi bieliżnie ale jeszcze jakis kolega zobaczy
A tak wogóle ale mi zostawił niespodzianke - mówie a zrobie pranie co by miec uprane na 1 listopada to w czym bedziemy .. ja zagladam do pralki a tam stoi pranie które mój mąz wczoraj wieczorem wstawił .. i ..zapomniał wyjac ..ehhh
Ja swojemu też czasami wysyłam jakieś fotki w bieliźnie, faceci to lubią
U mnie póki co @ więc narazie tylko M ma trochę przyjemnościAnia_84 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:hahaaaha ale chciał dobrze
Ja swojemu też czasami wysyłam jakieś fotki w bieliźnie, faceci to lubią
U mnie póki co @ więc narazie tylko M ma trochę przyjemności
Wiem że chciał dobrze i to doceniam..ale wiedziałam że tak bedzie - bo jak stwerdzil ze wstawi pranie - to mu mówiłam,, nie wstawiaj na wieczor bo zapomnisz wyjac.. znam go troche i wiedziałam ze on do rozwieszania prania nie jest chetny
Może mu później wysle.. hihi akurat o 13-14 ma przerwe na obiad ..amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiem że chciał dobrze i to doceniam..ale wiedziałam że tak bedzie - bo jak stwerdzil ze wstawi pranie - to mu mówiłam,, nie wstawiaj na wieczor bo zapomnisz wyjac.. znam go troche i wiedziałam ze on do rozwieszania prania nie jest chetny
Może mu później wysle.. hihi akurat o 13-14 ma przerwe na obiad ..
Ja próbuje od kilku godzin wstać od kompa, musze iść po male zakupy i do bankomatu ale jakoś jeszcze nie wstałam
MalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Ale będzie pędził do domu hii
Ja próbuje od kilku godzin wstać od kompa, musze iść po male zakupy i do bankomatu ale jakoś jeszcze nie wstałamamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw sumie to pozazdrościć dziewczyny, sprośne smski, mmski zachęcające męża do barabara
ja bym też tak mogła i chciała ale co z tego jak np. wieczorem nasza Zośka postanowi nie iść spać wtedy kiedy my chcemy, a w końcu jak uśnie to my jesteśmy tak zmęczeni że padamy na twarz :)a w dodatku zaśnie u nas w łóżku..
jak ostatnio napisałam mężowi sprośnego smska o tym jak będę ubrana gdy wskoczę mu do łóżka to mi odpisał .. (ma chłopak poczucie humoru) - "Zośka Cię nie pozna i się wystraszy "
Życie... wczoraj miało być barabara no ale Zosia plany popsuła. Dziś też jest plan że będzie...
ale sprośnego smska/mmska wysłać nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 12:58
Ania_84, amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
AnBe wrote:w sumie to pozazdrościć dziewczyny, sprośne smski, mmski zachęcające męża do barabara
ja bym też tak mogła i chciała ale co z tego jak np. wieczorem nasza Zośka postanowi nie iść spać wtedy kiedy my chcemy, a w końcu jak uśnie to my jesteśmy tak zmęczeni że padamy na twarz :)a w dodatku zaśnie u nas w łóżku..
jak ostatnio napisałam mężowi sprośnego smska o tym jak będę ubrana gdy wskoczę mu do łóżka to mi odpisał .. (ma chłopak poczucie humoru) - "Zośka Cię nie pozna i się wystraszy "
Życie... wczoraj miało być barabara no ale Zosia plany popsuła. Dziś też jest plan że będzie...
ale sprośnego smska/mmska wysłać nie zaszkodzi
Nawet dla zwykłej przyjemnosci -
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:witam siępo długiej nieobecności (jakieś 80 stron - teraz nadrabiam)
-
nick nieaktualny
-
ja rozwiesilam pranie , zaraz ide umyć wc na dole bo nam wczoraj załało ;/ brrr.. stary dom= skarbonka
amela, Jus1985, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:przewietrzyłam się troszeczkę i wróciłam !
Niedługo musze zacząć robić obiadek a póki co ide jeść zupke, zrobiłam wczoraj pyszną z czerwonych buraczków
a dzisiaj gotuje rosół z wiejskiego kuraka od mamusiamela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny