WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po pobraniu krwi. Przeżyłam czekamy na wyniki
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Dzielna dziewczyna
A mi sie poprawił humor - intuicja mi podpowiedziała idz kup i zrob test owu - i co .. megaaa wypas pozytyw <hura>Martuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzielna dziewczyna
A mi sie poprawił humor - intuicja mi podpowiedziała idz kup i zrob test owu - i co .. megaaa wypas pozytyw <hura>
no widzisz, a tak się denerwowałaś. Będzie jeszcze jeden pozytywny test za jakieś dwa tygodnie :*
a ja małża do apteki wygoniłam. Dzwoni do mnie i się mnie pyta jak on ma to zakupić, skoro tłumy ludzi i aut wszędzie i przejechać się nie da, a co dopiero zaparkować...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:no widzisz, a tak się denerwowałaś. Będzie jeszcze jeden pozytywny test za jakieś dwa tygodnie :*
a ja małża do apteki wygoniłam. Dzwoni do mnie i się mnie pyta jak on ma to zakupić, skoro tłumy ludzi i aut wszędzie i przejechać się nie da, a co dopiero zaparkować...
stoi przed okienkiem i z nerwow to mu słów zabrakło babka sie pyta co podac a ten .yyy zaraz zadzwonie do zony bo zapomniałem.. dzwoni ..yy co ja mam kupic termomentr..to mu mowie test ciazowy a ten.. slysze jak powtarza .. jak to nie termometr tylko test ciazowy .. o cholera.. -
mała mi - my jak leczyliśmy te bakterie z posiewu co wyszły - to tez nam powiedział żebyśmy nie serduszkowali bo jedno drugie bedzie zarazac.. i bedzie to krazyc pomiedzy nami dlatego mielismy cykl przerwy
-
Ania_84 wrote:mała mi - my jak leczyliśmy te bakterie z posiewu co wyszły - to tez nam powiedział żebyśmy nie serduszkowali bo jedno drugie bedzie zarazac.. i bedzie to krazyc pomiedzy nami dlatego mielismy cykl przerwy
No to mnie pocieszyłaś.... Te leki mam na 7dni, dziś zacznę, więc choćbym co robiła to będzie po owu. Jeszcze się zaczęłam zastanawiać teraz(durna wczoraj nie zapytałam) czy one nie hamują owulacji. Tzn ta doxycylina. No nic, poczytam ulotkę, może się co dowiem.
Dobra, koniec marudzeń. Cieszmy się z twojej owuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:No to mnie pocieszyłaś.... Te leki mam na 7dni, dziś zacznę, więc choćbym co robiła to będzie po owu. Jeszcze się zaczęłam zastanawiać teraz(durna wczoraj nie zapytałam) czy one nie hamują owulacji. Tzn ta doxycylina. No nic, poczytam ulotkę, może się co dowiem.
Dobra, koniec marudzeń. Cieszmy się z twojej owu
Bedzie dobrze zobaczysz... nawet jesli nie w tym cyklu to pomysl sobie inaczej malenstwo bedzie miało czysta atmosfere zeby sie ulokowac
Do mnie tylko to przemawiało -
Ania_84 wrote:Ehhh.. az mi ulzyło .. czyli dobrze mi intuicja podpowiedziała zeby nie brac jeszcze luteiny
Bedzie dobrze zobaczysz... nawet jesli nie w tym cyklu to pomysl sobie inaczej malenstwo bedzie miało czysta atmosfere zeby sie ulokowac
Do mnie tylko to przemawiało
No właśnie ja też tak się pocieszam.
hhahaha padłam. Córa się pyta: mamo, czemu ten dzisiuś jest w samych majtkachMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ania moja mała przyszła do mnie, looka mi na kompa i się drze: dzidziuś mama, dzidziuś idzie. I buziaki chciała mu dawać
mądra dziewczynkaAnBe lubi tę wiadomość