WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:bo mi się nie chce, nie mam weny, a poza tym strasznie padnięta jestem, dziś biorę urlop od pisania a poza tym średnio się czuję chyba znów mnie coś bierze
no rozumiem... czasem przychodzi taka faza
w ogóle zima chyba idzie bo takie senny ten czasizabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pij Amela, pij
Malutka wqrwił mnie dziś ten mój pan doktorek. Wlazłam, rzucił okiem n mnie i na wyniki i mówi: tu jest wszystko ok, dziękuję. Więc ja mu mówię że nic nie jest ok. Jak już skończyłam, to mnie wymacał, wyoglądał i parę słów powiedział. No i się okazało- stan zapalny, prawy jajnik + początki grzybicy. A ja się namyślałam czemu mnie te jajka bolą....amela, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Pij Amela, pij
Malutka wqrwił mnie dziś ten mój pan doktorek. Wlazłam, rzucił okiem n mnie i na wyniki i mówi: tu jest wszystko ok, dziękuję. Więc ja mu mówię że nic nie jest ok. Jak już skończyłam, to mnie wymacał, wyoglądał i parę słów powiedział. No i się okazało- stan zapalny, prawy jajnik + początki grzybicy. A ja się namyślałam czemu mnie te jajka bolą....
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Pij Amela, pij
Malutka wqrwił mnie dziś ten mój pan doktorek. Wlazłam, rzucił okiem n mnie i na wyniki i mówi: tu jest wszystko ok, dziękuję. Więc ja mu mówię że nic nie jest ok. Jak już skończyłam, to mnie wymacał, wyoglądał i parę słów powiedział. No i się okazało- stan zapalny, prawy jajnik + początki grzybicy. A ja się namyślałam czemu mnie te jajka bolą....
cudownie
mam nadzieję, że szybciutko Ci przejdzie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:O nie no jak to nic ? Ja mam ostatnia jutro muszę iść kupić kilka butelczyn bo święta, to trzeba świecić
no mam jakieś koniaki ale nie mam ochoty
a winka dobrego brak a tak bym dzisiaj posmakowała
jutro ostatni dzień do pracy i dłuższy łikendzik
czyż to nie cudowne?kierzynka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no mam jakieś koniaki ale nie mam ochoty
a winka dobrego brak a tak bym dzisiaj posmakowała
jutro ostatni dzień do pracy i dłuższy łikendzik
czyż to nie cudowne?
Malutka dawaj do mnie winko mam prima sort
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Amela lookne za chwile na receptę to ci powiem ci napisze co dostałam na zapalenie.
właśnie podobno ten bol jajników w ostatnich dniach (po @ a do owu daleko) świadczy o stanie zapalnym. A jeśli chodzi o hrzybice to nic mnie nie niepokoiło. Nystatyne dostałam czy jak to się pisze.
Spadam mala uśpić, bo se drzemkę przedtem strzeliła i jeszcze nie śpi.
Malutka ja mam wina w nadmiarze, wbijajWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 21:43
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja ide na groby z moją rodzinką jutro a do M rodziny chyba w niedziele, także w piątek sobie poleniuchujemy:)
ale tu dziś spokój , nic o sikaniu, wibratorach i zbereźnych fantazjach jakoś tak nieswojo się czuje
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif