WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Na zdrowie Lilenka. Ja już nie mam ślubnych trunków, poza butelką wódki weselnej ale to zostawiłam na chrzciny (tak się podobno robi)
cedr- poważnie? Kurczę, nie wiedziałam Ale ja i tak bym nie zostawiła, bo u mnie wódki weselnej nie było. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:Na zdrowie Lilenka. Ja już nie mam ślubnych trunków, poza butelką wódki weselnej ale to zostawiłam na chrzciny (tak się podobno robi)
a u nas się nie uchowała, wszystko wychlalismyMILA, amela, Makak, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:dziewczynki a powiedzcie mi bo ja pytałam w "różne pytanka" o ovu w czasie przeziębienia ale nie chcę robić offtopu jeżeli mogłaby mi któraś odpisać byłabym wdzięczna
Izabelka, ja co prawda jakimś specem wielkim nie jestem, ale kiedy uczyłam się obserwacji cyklu, to wyczytałam, że w przypadku przeziębienia trzeba niestety polegać na innych objawach, tzn. śluz i szyjka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lillenka wrote:Dwa drineczki i chyba powoli też się udam z mężem w kierunku sypialni w celu wiadomym. Trzeba trenować przed dniami płodnymi! A co!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif