WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:nie będę Cię nakręcać, co ma być to będzie, prawda?
ale wierz mi, że kciukam, bo czekam na wirOOski w tym miesiącu bardziej niż zwykle -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Z tego co kojarzę to nie można pić herbaty z liści malin... a o soku nie słyszałam ...ale spoko ja tylko łyżeczke zawsze brałam do zwykłej herbatki
A poza tym Malutka.. jakoś watpie zeby to była ciąża... pewnie gora w 12 dpo tempka spadnie .. w poprzednim cyklu też miałam taka ładną tempke - tyle ze brałam luteine...
czyli po luteinie tempka ma prawo utrzymywać się na wyższym poziomie? Czy po duphastonie tez?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Podobno po luteinie zazwyczaj utrzymuje podwyższoną...po duphastonie nie...
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jak tak mozna w tygodniu procenty walic? Wiem, nawet z kolezankami ustalilysmy, ze picie powinno byc u nas w robocie legalne, bo uczyniloby ta nasza prace znosniejsza. Ale nic, nie ma tak dobrze. Winko sie do piatku musi chlodzic i nie ma zmiluj!
Wypijcie za mnie!MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ania a fuj, nie cierpię melisy
Biedronka to łyk karmi za ciebie;)
Ja to się już tak przyzwyczaiłam że prawie codziennie piwko z mężem sobie pijemy. Jedno oczywiście. jakieś większe picie to się czasem przy sobocie trafi. I wiecie co, że w ciąży to mi w ogóle alko nie brakowało, a kurde teraz mam pare dni antybiotyk i mnie chce coś trafić. Jak to jest?MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też tylko soczek. U mnie pewnie nici w tym cyklu dziś się pokłóciłam troszke z M bo nie wziął kluczy do domu a ja byłam u sąsiadki akurat i nie wziełam telefomu ze sobą i musiał się wracać do samochodu razem z ciężkimi torbami po klucze. Kurde akurat dzisiaj zapomniał kluczy?! Jak on mnie czasami wnerwia. Jestem na niego zła, nici z serduszkowania;(
MalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElinn wrote:Widzę ze tu grupa AA się utworzyła, zamiast wieczornicy
Buziaki dla Was :-*
no jak to przerwę mamy bo czas serduszkowania i szybko "spać" chodzimy
apropos małż kończy toaletę wieczorną, więc buziakuję i do jutraamela, Elinn lubią tę wiadomość