WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuuuu widzę ze tylko ja zostałam na placu boju
Największy pijak na ovu
Wszystkie serduszkuja a ja z pochrapujacym mężem z boku... Chyba go obudzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 22:24
izabelka04, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ja pije wino w hotelowym pokoju
izabelka04, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
O rany nadrobiłam delegacyjne zaległości Toaścik piję za endo oczywiście, o i za Was moje kochane staraczki i hop spać, bo dopiero co wróciłam. Na szczęście jeszcze nie muszę fikołków uprawiać, bo w ogóle mi się nie chce Ale już niedługo ...
MILA, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Ja też z mężem prawie codziennie piwko albo winko, ale moja teściowa wyjechała z tekstem że to już alkoholizm. No przejeliśmy się tym już pędzimy do nie anonimowych pijaków sięzapisać
Jezu to tak jak jacedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj wróciłam z kinder balu, położyłam młodą spać i potem wineczko i serduszkowanie no mam nadzieję jak to powiedział do mnie mój K
"mycha, to był ten właściwy strzał ............"cedr697, AnBe, amela, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Ja też z mężem prawie codziennie piwko albo winko, ale moja teściowa wyjechała z tekstem że to już alkoholizm. No przejeliśmy się tym już pędzimy do nie anonimowych pijaków sięzapisać
MILA lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
MILA wrote:ja wczoraj wróciłam z kinder balu, położyłam młodą spać i potem wineczko i serduszkowanie no mam nadzieję jak to powiedział do mnie mój K
"mycha, to był ten właściwy strzał ............"MILA lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Á propos kłótni to mój Skarb dzisiaj się na mnie obraził że nie chciałam mu wstać i zrobić śniadanie. Wczoraj wróciliśmy po 1:00 w nocy mnie często budził a po 5:00 miłości mu się zachciało ale i tak nie dał rady mnie dobudzić
No i za godz wraca z pracy zobaczymy co to będzie. Dziasiaj zamelduje sie z sokiemamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBosz, przeciez jakby mnie tak jaki psycholog przeswietlil, to ruski rok bym z kozetki nie wstala! Uzalezniona od:
1. Seksu
2. Alkoholu
3. Slodyczy
4. Ovufriend
(lol)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 15:21
Ania_84, cedr697, MILA, celia, Zemraa, AnBe, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny