WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ... to trzeba sobie nosek kupowac
wtedy nie bedzie wchodził i wychodził
ja własnie miałam isc na basen ale musze najpierw sobie wykupic karneciki meza zmusic zeby ze mna smiagal przyda mu sie
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Helou babeczki
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ania_84 wrote:Moja właśnie stoi w komisie.. zobaczymy daje im dwa miechy jak nie to probuje sprzedac na własna reke
ja swoją od roku próbuję sprzedać ,a le nic z tego ... takich małych kobitek jak ja chyba już nie ma:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja swoją od roku próbuję sprzedać ,a le nic z tego ... takich małych kobitek jak ja chyba już nie ma:)
widzisz..bedzie dobrze zbaczysz
-
Anutka wrote:jest taka jak wczoraj... ale3 wykres nie wygląda obiecująco... nie ma co się oszukiwać
Ja tam dalej tzrymam kciuki
A jak tam po swietach ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 12:28
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
A jak tam po swietach ??
wszystko w biegu, a dziś słodkie lenistwo w łóżku z mężusiem ina początek dnia... nauczył się już interpretować wykres po temp i widzi, że spada i zaczyna się stresować
bo prowadzę także papierowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 12:32
-
Anutka wrote:wszystko w biegu, a dziś słodkie lenistwo w łóżku z mężusiem i
na początek dnia... nauczył się już interpretować wykres po temp i widzi, że spada i zaczyna się stresować
bo prowadzę także papierowy
Moj z niecierpliwosci czeka na wyniki posiewu i widze ze sie tez troche stresuje ...
Ale dobre ze po czesci zdaje sobie sprawe na cyzm to polegaa jak ładnie pocieszył cie
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mi wczoraj sie zahciało hamburgera - tekst meza - Tobie nie wolno... na pewno przy mnei zero fast foodów <hahaha>
Moj z niecierpliwosci czeka na wyniki posiewu i widze ze sie tez troche stresuje ...
Ale dobre ze po czesci zdaje sobie sprawe na cyzm to polegaa jak ładnie pocieszył cie
w pt koleżanka urodziła córeczkę i cieszę się, ale też sprawiło mi to bólAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:w pt koleżanka urodziła córeczkę i cieszę się, ale też sprawiło mi to ból
bo siostra rodzi w styczniu
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiem o czym mówisz..ale ja juz do tego inczej podeszłam..postanowiłam byc dobra ciocia
bo siostra rodzi w styczniu
mój mąż będzie ojcem chrzestnym małej... zażartowałam, że w końcu został ojcem... ale go to nie bawiło...przestaję sobie radzić z tą sytuacją i muszę czekać kolejne 6 miesięcy na diagnozę
nie mam dziś sił, to jeden z gorszych dni
-
Ania_84 wrote:Jak tam imprza udana ??
udala sie
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Anutka bedzie dobrze zobaczysz..wiem ze nie jest łatwo ale trzeba walczyc i isc z podniesiona główka
moze poszukaj jednak innego gina?? i nawet skłam ze staracie sie juz rok ??
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka, w moim pamiętniku wypisałam badania, może rób sobie i przejdź się do jakiegoś prywatnie.. może nie ma sensu stresować się 6 mscy i zastanawiać się czy coś Ci jest, tylko zadziałać w tej kwestii.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Dokładne japoneczka ma racje -a zlecenie na badania mozesz dostac tez od zwyklego lekarza internisty