WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:ale na pocieszenie dodam, że o 10:00 nadal bez wstawania z łóżka temp 37:1
tylko mi nie mówcie, że to nie jest miarodajne... wiem... ale czymś cieszyć się trzeba
Anutka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka, wystawiaj tyłek bo lać będę ! Jaki wstyd ! Babolu kochany to żaden wstyd, ja oddałabym całą swoją wypłatę żeby być z moim M. żeby budził się obok mnie każdego ranka
Metodą małych kroczków- zamiast czekolady/czipsów/kina(... wpisz co jest Twoim "nałogiem" albo "słabością") i do słoika
jak się uzbiera.. (i nie boisz się kłucia jak ja haha!) to na badania
Ania_84 wrote:Anutak mnie tez by nie bylo stac- dlatego molestowalam tak lekarzy kłamałam ile wlezie - jak nie chca sami dawac to trzeba było]
dziękuję Wam dziewczyny... znając siebie poczekam te 6 m-cyale nie martwcie się... wyrabiam sobie cierpliwość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 13:14
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anutka - skoro chodzisz do tego lekarza od tylu lat - to moze mu powiedz.. ze po prostu sie bardzo stresujesz a nie stac cie zrobic prywatnie i zeby ci dal skierowanie ??
Kazda z nas ma zapewne problem z kasiorka :0 wiec nie ma co sie wstydzic
nie zgodzi się... byłam u niego jak minęły 3 m-ce i kazał czekać do 12... -
Anutka, nie warto czekać idź męcz lekarza
to polecenie ciotki OvuFriendowej
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka wrote:nie zgodzi się... byłam u niego jak minęły 3 m-ce i kazał czekać do 12...
-
Anutka, mnie mój tłumaczył na przykładzie Lekarza Internisty.. za każdego pacjenta lekarz dostaje 9 zł.. więc oszczędza na wszystkim.
Anutka lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ania_84 wrote:EEhhh..ciezki typ
jest bardzo dobry jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży i leczenie infekcji, ale co do leczenia niepłodności to nie ma pojęcia... być może minie rok i będę fachowo prowadzona.,... nie przekreślam go jeszczeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Oki dziewczynki zmykamy na obiad do tesciów
Ps.. jakos mi tak dziwnie bo co jakis czas odczuwam nie tyle ból co kłucie w okolicach lewego jajnika -wczoraj blizej jajnika teraz tak w polowie "drogi" od jajnikow do pepka.. ;/ denerwuje mnie to ..;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 13:29
-
Ania_84 wrote:Oki dziewczynki zmykamy na obiad do tesciów
Ania_84 lubi tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
hej
ale się rozpisałyście, kilka dni mnie nie było a tutak juz tyle stron
nie mam czasu żeby tyle nadrobić, ale widze że dzis jakies wisielcze humorki, buziaki na lepsze samopoczucie wysylam :* :* -
ja też humor mam raczej wisielczy... zaraz musze iść do A cioci na urodziny gdzie jej córka wpadła i jest w trzecim miesiącu ciąży i pewnie o tym ciągle bedzie mowa... chyba tam umrę.. a do tego jeszcze uświadomiłam sobie ze mam za krótka fazę lutealna i za cholerę przez to nie uda mi sie zajść w ciążę...
trzymajcie za mnie kciuki, odezwę sie jak wrocębuźka
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Chory jest ten kraj, żeby kłamać lekarza, że długo się staramy żeby się nami porządnie zająć..
zobaczymy jaki ten mój lekarz będzie bo na razie zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Pewnie jak M. wróci to się będziemy musieli iść razem na wizytę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 15:12
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:To ja chyba w raju mieszkam, bo jak powiedzialam, ze staramy sie od kwietnia, to uslyszalam, jak doktorka mowi do laborantki: tylko takie porzadne badania, przylozcie sie, bo tu o Kinderwünsch (pragnienie dziecka, doslownie tlumaczac) chodzi! I odessano mi wieelka strzykawe krwi na rozne mozliwe substancje! Ot tak, po prostu, bezplatnie oczywiscie!
U nas niby chca zeby sie rodzilo wiecej dzieci a nic z tym nie robiabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No to masz szczescie
U nas niby chca zeby sie rodzilo wiecej dzieci a nic z tym nie robiaBo tu jest tak, ze przyrost naturalny wspiera oparta na tradycyjnych wartosciach patriarchalnych, pochodzaca z polwyspu arabskiego kultura! W zwiazku z tym kazde "biale" dziecko jest na wage zlota!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 15:37
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Nadgonić was to wielkie wyzwanie
Ja od dzisiaj jestem słomianą wdową... Ehhh... Na pocieszenie poszłam po mrożona pizzę i wpadł mi w ręce likier na bazie Jacka Danielsa z jabłkiem i przyprawami... idealny na grzańca, już się nie mogę doczekać
biedronka1982, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość