WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Rozciągliwy to nie wiem. U mnie często po dwóch dniach od @(4-5dni @) pojawia się taki bardziej rzadki, zaznaczam ze wodnisty bo na taki mi raczej wygląda. Typowy rozciagliwy to mam dzień, może dwa w całym cyklu.
moze umieram?
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:nawet jeśli pojawia się rozciągliwy to wydaje mi się że nie jest to śluz płodny no chyba,że ktoś miał późną owulacje i @ to plamienie okołoowulacyjne. Inaczej tego nie widzę ,organizm potrzebuje czasu aby przygotować się czyt: odbudować po złuszczaniu na przyjęcie zarodka
taka tez mysle.
takze musze zaczekac na wlasciwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam do domu
grzecznie sie pobawilam
Wypiłam jednego drinka oczywiście za wasze owulacje i pozytywne ciążowe testy
taaak mi sie za nie-małżem tęskni
swojego eks spotkałam. . Glupek jakich mało.
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:no umnie taki wyjatkowo

wiesz co Malutka mnie to już nic nie zdziwi,należało by powiedzieć co kraj to obyczaj ile kobiet tyle zaskoczeń
czasem jak patrze na swoje cykle to nie wierzę w to co widzę heheheheheheh
biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
U mnie w tym cyklu tez było dziwnie

Plan na dziś - obejrzec sypialnie, pozniej obiad u tesciowej
no i wreszcie troche popracowac..
-
nick nieaktualnyhejoł dziewuszki, u mnie też cykl zwariował, owulka w 9 dc jednak, tak jak podejrzewałam, przecież to psia mać za wcześnie, endometrium sie nie wykształciło pewnie wystarczająco.... eh..........
Ja dziś siedzę nad wnioskiem o dofinansowanie wiec też praca......
ale przerwę
sobie zrobię w tzw międzyczasie..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam jak pisałam swój wniosek o dofinansowanie + biznesplanAnBe wrote:hejoł dziewuszki, u mnie też cykl zwariował, owulka w 9 dc jednak, tak jak podejrzewałam, przecież to psia mać za wcześnie, endometrium sie nie wykształciło pewnie wystarczająco.... eh..........
Ja dziś siedzę nad wnioskiem o dofinansowanie wiec też praca......
ale przerwę
sobie zrobię w tzw międzyczasie.. 
juz 1,5 roku minelo 
Kurcze chyba mnie cos bierze od 5 dni mam straszne bole miesni w okolicach łopatek..;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:45
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To gdzies szalała takbiedronka1982 wrote:Siema! Mam taki sam sluz na dole jak i na gorze! Tzn., jak smarkam, to tez jest rozciagliwe! Ahahaha! Przeziebilam sie zapewne!

biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny