WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Ale się uśmiałam czytając wasze historie, ja niestety takich zabawnych nie mam a co do przebieranek to mojego męża to nie kręci, mnie też nie wiec jest klasycznie nago chociaż jeśli chodzi o pozycje i czasem okoliczności jest ciekawie. Raz np. kochalismy się po imprezie która była u nas w kawalerce, 3 osoby spały na podłodze a my z mężem i moją upitą koleżanką w łóżku. Nam się tak zebrało, że mimo wszystko nie mogliśmy się powstrzymać i obok tej koleżanki na łóżku na łyżeczki się kochaliśmy, na szczęście towarzystwo spało jak zabite po alko
a może słyszała?ło jezuuuu
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA pier...e to! Doczytalam do 240 strony i postanowilam sie wyzalic. Bo ja tu owuluje z prawdopodobienstwem w granicach 90%, a mojemu sie bzykac nie chce!
chlip chlip! Rano dziada zgwalce, ale bede musiala budzik przestawic na nieprzyzwoicie wczesnie!
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:A pier...e to! Doczytalam do 240 strony i postanowilam sie wyzalic. Bo ja tu owuluje z prawdopodobienstwem w granicach 90%, a mojemu sie bzykac nie chce!
chlip chlip! Rano dziada zgwalce, ale bede musiala budzik przestawic na nieprzyzwoicie wczesnie!
kurde, dorwij go rano i tyle!
nie ma że boli
a rano będzie mu się chciało, zobaczyszAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no ja nie wiem, dawaj
MalutkaEve, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:kurde, dorwij go rano i tyle!
nie ma że boli
a rano będzie mu się chciało, zobaczysz
Na mojego dziala cytat jak kobieta jeczy w nocy to nie warczy w dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 22:08
MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Nie mam wyjscia. Kurde, dziecie Ty moje niepoczete jeszcze! Matka juz dla Ciebie sen poswieca! Pocznij sie wiec z przyzwoitosci chociazby!
MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość