WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u nas kręcą go pończochy
ale jeszcze nie zakładałam
moim ulubionym strojem są szpilki.... same
Kiedyś go zaskoczyłam i przyszłam w samym płaszczu i szpilkach.. zaliczyliśmy sex na szafce z butaminie zdążyliśmy do sypialni wejść
MalutkaEve, Ania_84, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:ja czekam kiedy mój zakupi strój pielegniarki bo o nim marzy a ja tu chyba umrę ze śmiechu jak się w lustrze zobaczę
hahahaha
ale wiecie - na dobre i na złe
hahahahaha
na zdrowie!
To teraz toast na smutno - ja to bym chciała, żeby on chciał takie ciuszkiOn niereformowalny pod wieloma względami i udziwnienia w łóżku nie dla niego
Buuuuuuu....
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jak mi tak mowicie ze pod kołdra - to mi sie przypomniało ostatnie zdarzenie - nie zauwazylismy ze pod kolderka jest kocica.. i Małż jej przyfasolil ( na szczescie tylko noga) i atosfera zgasła - bo zaraz bylo ty nic jej sie nie stało ?? zobacz no czy ma cale oczko .. i ogoleni czy jej ni nie jest
ale pozniej jej przyszykowalismy inne miejsce kolo kaloryferka i przespala tam cala noc - a my mielismy czas dla siebie
jak nasz kocurek był malutki to mu się podobały dyndające jajka małża kiedy się pucowaliśmybroić nimi chciał
bylo mega duzo śmiechu i mało seksu
teraz na szczęście wychodzi z pokoju jak sie akcja zaczynaCzarnula87, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:To teraz toast na smutno - ja to bym chciała, żeby on chciał takie ciuszki
On niereformowalny pod wieloma względami i udziwnienia w łóżku nie dla niego
Buuuuuuu....
Celuś qurwa ale ja nie wiem czy mnie to bawi
ale napijmy sie, a co!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się dołączę
:D
Ja mam taką fajną koszulkę prześwitującą za pupkę w kolorze fuksji:D heh i się okazało, że szpile też mam tym samym kolorze - ale mój M. najbardziej lubi mnie bez niczego, żeby szybciej się podobieraćMalutkaEve, celia, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:To i ja się dołączę
Ja mam taką fajną koszulkę prześwitującą za pupkę w kolorze fuksji:D heh i się okazało, że szpile też mam tym samym kolorze - ale mój M. najbardziej lubi mnie bez niczego, żeby szybciej się podobierać
jak każdy porządny facet
hehehe -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:To i ja się dołączę
Ja mam taką fajną koszulkę prześwitującą za pupkę w kolorze fuksji:D heh i się okazało, że szpile też mam tym samym kolorze - ale mój M. najbardziej lubi mnie bez niczego, żeby szybciej się podobieraćMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA macie jakąś śmiechową historyjkę z seksem w tle?
Jak ja byłam w ciąży i mieszkaliśmy w kawalerce wynajmowanej od koleżanki mojej. Kawalerka w bloku emeryckim. Srodek dnia, oboje w domu, więc się zabraliśmy za mizianko. No i ja sobie wzdycham ochy achy i uhuhuhu a tu pukanie do drzwi. My zamarliśmy. A tu sąsiad: sasiadko, sąsiadko!! nic pani nie jest??
My karpiki w śmiech. (mąż we mnie). Nie, nic mi nie jest! tyllko jak wstawałam to mnie zabolało, jak to w ciąży:D:D - tak mu przez zamknięte drzwi powiedziałam:D
Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkę
celia, Ania_84, MalutkaEve, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
U nas zalezy od pory, dnia i sytuacji - nie raz lubimy dluzsza gre wstepna ..
a kiedys to jak zasypialam to moj nagle wskoczył i z tekstem to co pusiek przyjemnosc z bobaskiem ??
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:A macie jakąś śmiechową historyjkę z seksem w tle?
Jak ja byłam w ciąży i mieszkaliśmy w kawalerce wynajmowanej od koleżanki mojej. Kawalerka w bloku emeryckim. Srodek dnia, oboje w domu, więc się zabraliśmy za mizianko. No i ja sobie wzdycham ochy achy i uhuhuhu a tu pukanie do drzwi. My zamarliśmy. A tu sąsiad: sasiadko, sąsiadko!! nic pani nie jest??
My karpiki w śmiech. (mąż we mnie). Nie, nic mi nie jest! tyllko jak wstawałam to mnie zabolało, jak to w ciąży:D:D - tak mu przez zamknięte drzwi powiedziałam:D
Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkę
hahahahapadłam
hahahaha -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A macie jakąś śmiechową historyjkę z seksem w tle?
Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkęz rana nam sie ostro zachcialo - a nie przeczytalismy ze hotelu sprzatanie kolo 8-10 - jak jest sniadanie
my tu działamy ostro - a tu nagle puk puk ..a ze nie uslyszelismy to nic ..:Dnagle slysze jak przekreca sie kluczyk i mowie ty małzyk chyba ktos poylil pokoj - i nagle zrzucił mnie z siebie pod kolderka - ja schowalam sie pod a M mówi przepraszam nie slyszelismy zona jest pod prysznicem..babka spalila podpobno buraka - bo ciuchy byly porozrzucaneod tego moemntu zauwazylismy ze sa tabliczki prosze nie sprzatac dzis-
juz wiem po co one byly
celia, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość