X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Piżamę w misie zakładam zanim światło zapalimy ;D

muszę sobie taką kupić na zimę :D ale serio mówię :D

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas kręcą go pończochy ;) ale jeszcze nie zakładałam ;) moim ulubionym strojem są szpilki.... same ;)

Kiedyś go zaskoczyłam i przyszłam w samym płaszczu i szpilkach.. zaliczyliśmy sex na szafce z butami :P nie zdążyliśmy do sypialni wejść ;)

MalutkaEve, Ania_84, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • celia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    ja czekam kiedy mój zakupi strój pielegniarki bo o nim marzy a ja tu chyba umrę ze śmiechu jak się w lustrze zobaczę :D hahahaha :D
    ale wiecie - na dobre i na złe :D

hahahahaha :D

na zdrowie! :D

To teraz toast na smutno - ja to bym chciała, żeby on chciał takie ciuszki :( On niereformowalny pod wieloma względami i udziwnienia w łóżku nie dla niego :( Buuuuuuu....

MalutkaEve lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Jak mi tak mowicie ze pod kołdra - to mi sie przypomniało ostatnie zdarzenie - nie zauwazylismy ze pod kolderka jest kocica.. i Małż jej przyfasolil ( na szczescie tylko noga) i atosfera zgasła - bo zaraz bylo ty nic jej sie nie stało ?? zobacz no czy ma cale oczko .. i ogoleni czy jej ni nie jest :D
    ale pozniej jej przyszykowalismy inne miejsce kolo kaloryferka i przespala tam cala noc - a my mielismy czas dla siebie :D

jak nasz kocurek był malutki to mu się podobały dyndające jajka małża kiedy się pucowaliśmy :P broić nimi chciał :D
    bylo mega duzo śmiechu i mało seksu :P

teraz na szczęście wychodzi z pokoju jak sie akcja zaczyna :D

Czarnula87, celia, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    To teraz toast na smutno - ja to bym chciała, żeby on chciał takie ciuszki :( On niereformowalny pod wieloma względami i udziwnienia w łóżku nie dla niego :( Buuuuuuu....

Celuś qurwa ale ja nie wiem czy mnie to bawi :)
    ale napijmy sie, a co!! :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <piwko> :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, a Ty sie tu nie chowaj tylko o bieliźnie ulubionej pisz :D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    Celuś qurwa ale ja nie wiem czy mnie to bawi :)
    ale napijmy sie, a co!! :D

Mnie bawiło i to bardzo z ex. Bez przesady oczywiście, nie ganiałam go z pejczykiem, ale jednak polot miał ;)

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dołączę
    :D:D

Ja mam taką fajną koszulkę prześwitującą za pupkę w kolorze fuksji:D heh i się okazało, że szpile też mam tym samym kolorze - ale mój M. najbardziej lubi mnie bez niczego, żeby szybciej się podobierać :D

MalutkaEve, celia, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    To i ja się dołączę

Ja mam taką fajną koszulkę prześwitującą za pupkę w kolorze fuksji:D heh i się okazało, że szpile też mam tym samym kolorze - ale mój M. najbardziej lubi mnie bez niczego, żeby szybciej się podobierać :D

jak każdy porządny facet :P
    hehehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Mnie bawiło i to bardzo z ex. Bez przesady oczywiście, nie ganiałam go z pejczykiem, ale jednak polot miał ;)

mój obecny tez ma, aż strach co niedługo wymyśli :P
    wrzucę wtedy foty :D
    hahahahaha :D i umrzemy wszystkie ze smiechu oczywiście :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    To i ja się dołączę

moj jak mu załozyłam gorset - to był tekst - dzisus to takie skoplikowane moge przeciac ??:D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    jak każdy porządny facet :P
    hehehe :D
    No to mój znowu okaże się nie porządny bo lubi długą grę wstępną a nie szybko się dobrać, no chyba że czasu brak

Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie jakąś śmiechową historyjkę z seksem w tle?

Jak ja byłam w ciąży i mieszkaliśmy w kawalerce wynajmowanej od koleżanki mojej. Kawalerka w bloku emeryckim. Srodek dnia, oboje w domu, więc się zabraliśmy za mizianko. No i ja sobie wzdycham ochy achy i uhuhuhu a tu pukanie do drzwi. My zamarliśmy. A tu sąsiad: sasiadko, sąsiadko!! nic pani nie jest??
    My karpik :D i w śmiech. (mąż we mnie). Nie, nic mi nie jest! tyllko jak wstawałam to mnie zabolało, jak to w ciąży:D:D - tak mu przez zamknięte drzwi powiedziałam:D
    Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkę :D

celia, Ania_84, MalutkaEve, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    No to mój znowu okaże się nie porządny bo lubi długą grę wstępną a nie szybko się dobrać, no chyba że czasu brak

Ja to w tym jestem facetem, wolę szybko namiętnie i do celu ;)
    I za to toaścik 1255751bitdspvn9n.gif

Jus1985, MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zalezy od pory, dnia i sytuacji - nie raz lubimy dluzsza gre wstepna .. :) a kiedys to jak zasypialam to moj nagle wskoczył i z tekstem to co pusiek przyjemnosc z bobaskiem ??:D

celia lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

Jak ja byłam w ciąży i mieszkaliśmy w kawalerce wynajmowanej od koleżanki mojej. Kawalerka w bloku emeryckim. Srodek dnia, oboje w domu, więc się zabraliśmy za mizianko. No i ja sobie wzdycham ochy achy i uhuhuhu a tu pukanie do drzwi. My zamarliśmy. A tu sąsiad: sasiadko, sąsiadko!! nic pani nie jest??
    My karpik :D i w śmiech. (mąż we mnie). Nie, nic mi nie jest! tyllko jak wstawałam to mnie zabolało, jak to w ciąży:D:D - tak mu przez zamknięte drzwi powiedziałam:D
    Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkę :D

hahahaha :D padłam :D

hahahaha :D

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    No i dla mnie też czasem za długo ale czekam

celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:

ja tez tak mam :D
    konkrety a nie bzdety :D

celia lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

My w podrozy poslubnej takka sytuacje mielismy :D z rana nam sie ostro zachcialo - a nie przeczytalismy ze hotelu sprzatanie kolo 8-10 - jak jest sniadanie
    my tu działamy ostro - a tu nagle puk puk ..a ze nie uslyszelismy to nic ..:Dnagle slysze jak przekreca sie kluczyk i mowie ty małzyk chyba ktos poylil pokoj - i nagle zrzucił mnie z siebie pod kolderka - ja schowalam sie pod a M mówi przepraszam nie slyszelismy zona jest pod prysznicem..babka spalila podpobno buraka - bo ciuchy byly porozrzucane :D od tego moemntu zauwazylismy ze sa tabliczki prosze nie sprzatac dzis- ;D juz wiem po co one byly ;D

celia, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ