WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:O rajuśku to istnieje
Wooooow znakomite

Właśnie oplułam sobie monitor piwem bez%
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja dostałam biała - bardzo ładna przeswitujaca - tylko majciorki - nie wiem czy potrzebne wogole - bo to dwa sznurki na krzyzMalutkaEve wrote:no ja dostałam na wieczór panieński, ale nawet nie wiem jak ja opisać

ma duzo sznurków
hehehehe
na dodatek na moje sikalafon nie wchodzily
wiec sobie je darowalam
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja dostałam biała - bardzo ładna przeswitujaca - tylko majciorki - nie wiem czy potrzebne wogole - bo to dwa sznurki na krzyz
na dodatek na moje sikalafon nie wchodzily
wiec sobie je darowalam

sikalafon?
hahahahah
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dałAM LEPSZE FOTO 
się Malutka postarała
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
tez mam takiecelia wrote:Ja mam koronkowe gatki z otworkiem w miejscu strategicznym, białe
A tak z reguły to bez bielizny występuję 

moj jak tylko widzi ze zakladam koszulke i jestem bez majciorek to odrazu rzuca kompa ..
i odrazu sie slini
celia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:sikalafon?
hahahahah
sikalafon - to moja pupencja
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja mam podobnie Celuś

nie wytrzymujemy dłuższej gry wstepnej
więc i bielizna niepotrzebna 
No u mnie to dlatego bez, że przy zgaszonym świetle, pod kołdrą w pozycji misjonarskiej to mnie sznurki z gatków uwierają
Ania_84, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość

-
I przynjamniej nikt nie wie o co kamanMalutkaEve wrote:hahahaha

ale "pieszczotliwe" określenie
hahahaha

-
Taki ma gust, cóż zrobić.MalutkaEve wrote:ooo taka niewinna

Bardziej by mu pasowała sukieneczka w kratkę i podkolanka a do tego krótka bluzeczka zawiązana między piersiami ale to u mnie nie przejdzie. Wtedy nie ma seksu tylko mega śmiech
celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Taki ma gust, cóż zrobić.
Bardziej by mu pasowała sukieneczka w kratkę i podkolanka a do tego krótka bluzeczka zawiązana między piersiami ale to u mnie nie przejdzie. Wtedy nie ma seksu tylko mega śmiech
ja czekam kiedy mój zakupi strój pielegniarki bo o nim marzy a ja tu chyba umrę ze śmiechu jak się w lustrze zobaczę
hahahaha 
ale wiecie - na dobre i na złe
hahahahaha
na zdrowie!
celia lubi tę wiadomość
-
Jak mi tak mowicie ze pod kołdra - to mi sie przypomniało ostatnie zdarzenie - nie zauwazylismy ze pod kolderka jest kocica.. i Małż jej przyfasolil ( na szczescie tylko noga) i atosfera zgasła - bo zaraz bylo ty nic jej sie nie stało ?? zobacz no czy ma cale oczko .. i ogoleni czy jej ni nie jest

ale pozniej jej przyszykowalismy inne miejsce kolo kaloryferka i przespala tam cala noc - a my mielismy czas dla siebie