WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:O rajuśku to istnieje
Wooooow znakomite
Właśnie oplułam sobie monitor piwem bez%MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no ja dostałam na wieczór panieński, ale nawet nie wiem jak ja opisać
ma duzo sznurków
hehehehena dodatek na moje sikalafon nie wchodzily
wiec sobie je darowalam
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja dostałam biała - bardzo ładna przeswitujaca - tylko majciorki - nie wiem czy potrzebne wogole - bo to dwa sznurki na krzyz
na dodatek na moje sikalafon nie wchodzily
wiec sobie je darowalam
sikalafon?
hahahahahAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dałAM LEPSZE FOTO
się Malutka postarała26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
celia wrote:Ja mam koronkowe gatki z otworkiem w miejscu strategicznym, białe
A tak z reguły to bez bielizny występuję
moj jak tylko widzi ze zakladam koszulke i jestem bez majciorek to odrazu rzuca kompa ..i odrazu sie slini
celia lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:sikalafon?
hahahahah
sikalafon - to moja pupencjaMalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ja mam podobnie Celuś
nie wytrzymujemy dłuższej gry wstepnejwięc i bielizna niepotrzebna
No u mnie to dlatego bez, że przy zgaszonym świetle, pod kołdrą w pozycji misjonarskiej to mnie sznurki z gatków uwierająAnia_84, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:hahahaha
ale "pieszczotliwe" określenie
hahahaha
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ooo taka niewinna
Bardziej by mu pasowała sukieneczka w kratkę i podkolanka a do tego krótka bluzeczka zawiązana między piersiami ale to u mnie nie przejdzie. Wtedy nie ma seksu tylko mega śmiechcelia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Taki ma gust, cóż zrobić.
Bardziej by mu pasowała sukieneczka w kratkę i podkolanka a do tego krótka bluzeczka zawiązana między piersiami ale to u mnie nie przejdzie. Wtedy nie ma seksu tylko mega śmiech
ja czekam kiedy mój zakupi strój pielegniarki bo o nim marzy a ja tu chyba umrę ze śmiechu jak się w lustrze zobaczęhahahaha
ale wiecie - na dobre i na złe
hahahahaha
na zdrowie!celia lubi tę wiadomość
-
Jak mi tak mowicie ze pod kołdra - to mi sie przypomniało ostatnie zdarzenie - nie zauwazylismy ze pod kolderka jest kocica.. i Małż jej przyfasolil ( na szczescie tylko noga) i atosfera zgasła - bo zaraz bylo ty nic jej sie nie stało ?? zobacz no czy ma cale oczko .. i ogoleni czy jej ni nie jest
ale pozniej jej przyszykowalismy inne miejsce kolo kaloryferka i przespala tam cala noc - a my mielismy czas dla siebieMalutkaEve lubi tę wiadomość