WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Miluś to trzymamy kciuki za inseminację
mocno &&&&&&
eMkowi już zapowiedziałam, że jak przedłuży przygodę w obcym kraju to go wykastrujęma wracać do mnie bo oszaleję
i się świąt doczekać nie mogę
Na imprezie musiałam o moim Tżecie powiedzieć, że to narzeczony( a ile radochy mój miał, że obcym chłopom go określam per narzeczony) i od niedzieli woła na mnie "małżowina"
i tak trzymaj Kochana i tak bardzo dzielna jesteś -
nick nieaktualnyMILA wrote:dzięki Malutka
rzadko tu wpadam bo chyba przyznam że mam lenia i ani czytać ani pisać mi się nie chciało he he ale poprawię się
Co do nastawienia do obcych dzieci to mówię wam że jesteście pod tym względem '
caaaaaaaaałkiem zdrowe, tzn jak jak nie miałam dziecka to każde inne i obce było dla mnie ............ hmmm ...... poprostu sobie byłoa jak przyszło swoje wszystko się zmieniło
zaczynasz się interesować tym, czym wcześniej byś sie nie interesowała, czytasz, piszesz, oglądasz.... he he i zaczynasz rozumieć ja pierdziele.... he he
Ja nigdy siebie nie wyobrażałam sobie jako matki, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej małej paskudy he he
nadrabiac nas nie musisz po prostu pogadaj czasem, bo nie wiemy czy zyjesz
a co drugiej części wypowiedzi, to mnie trochę pocieszyłaś -
czekajcie wrzucę Wam fotkę
tylko muszę się zalogować na telefonie
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Tatuś na córke się gniewa?
dobrze że to ogarniaszMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 21:24
Ania_84, MalutkaEve, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:a Biedrona już oddała w końcu?
chyba temu wibratorowi trzeba bedzie wymienic baterie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:No dobra kobitki - seksiurski temat na dziś
Jaką macie najseksowniejszą albo najdziwniejszą albo najbardziej podniecającą waszych facetów bieliznę??najlepiej przeswitujaca
a raz kupilam z takimi dziurkami na suteczki i z dwoma dziureczkami na majteczach - ale był wtedy milusi
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:No dobra kobitki - seksiurski temat na dziś
Jaką macie najseksowniejszą albo najdziwniejszą albo najbardziej podniecającą waszych facetów bieliznę??
no ja dostałam na wieczór panieński, ale nawet nie wiem jak ja opisać
ma duzo sznurków
heheheheAnia_84 lubi tę wiadomość