WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jus moje dwie chrześnice i 2-letni kuzyn
smyk nad smykami
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:wiem o czym mówisz
ja tak niestety nie mam i zastanawiam się jaką będe mamą kiedyś...
ale to moze dlatego ze ciagle w glowie chodza mysli kiedy ja takie bede miala
-
MalutkaEve wrote:a już myślałam, że będziemy sie musiały Tobą zaopiekować
Choc mąz kategorycznie zakazał spozywania % do testowaniai fast foodów.. nie wiem co mu odbiło
MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja sie potrafie pobawic- ale nie raz mam tak ze sztywnieje - i nie umiem..
ale to moze dlatego ze ciagle w glowie chodza mysli kiedy ja takie bede miala
ja na chwilę też, ale w ogóle tego nie czuję..
obym do swojego dziecka była innaMILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze ja mam młodszą siostrę
to na nią nie muszę naciskać
na razie starczy mi chrześniaków
dwie w jednym roku to i tak mi się poszczęściło
mój eMek też będzie super tatąon cierpliwy i łagodny
i prawie nie krzyczy
ciężko mi go z równowagi wyprowadzić
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Hej laski ! to ja ! ostatnio rzadko tu wpadam, ale to nie znaczy że nie winkuję ak aprpos to zdrówko
Byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki na lewym jaju, 18 i 19mm jutro idę znowu i mam nadzieję już jutro się okaże czy można robić inseminację.
Malutka co u ciebie, bo nie masz wykresu i tak jakoś dziwnie?nie mogę podpatrywać co u ciebie
Japoneczko trzymaj się. Wiem że takie czekanie jest do dupy, no ale wiadomo..... już to przerabiałyśmy - buziole
Kierzynko przykro mi z powodu babcitrzymaj się
A u mnie oprócz tego że zaplanowaliśmy IUI to jakoś różnie z moim samopoczuciem i w ogóle dupanie z powodu starań tylko innch powodów
MalutkaEve, Japoneczka z Porcelany, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Dobrze ze ja mam młodszą siostrę
i prawie nie krzyczy
mój ma tak samo
mnie brak cierpliwości -
nick nieaktualnyMILA wrote:Hej laski ! to ja ! ostatnio rzadko tu wpadam, ale to nie znaczy że nie winkuję ak aprpos to zdrówko
Byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki na lewym jaju, 18 i 19mm jutro idę znowu i mam nadzieję już jutro się okaże czy można robić inseminację.
Malutka co u ciebie, bo nie masz wykresu i tak jakoś dziwnie?nie mogę podpatrywać co u ciebie
Japoneczko trzymaj się. Wiem że takie czekanie jest do dupy, no ale wiadomo..... już to przerabiałyśmy - buziole
Kierzynko przykro mi z powodu babcitrzymaj się
A u mnie oprócz tego że zaplanowaliśmy IUI to jakoś różnie z moim samopoczuciem i w ogóle dupanie z powodu starań tylko innch powodów
Miiilcia, no co z Tobą Kochana?
Ja już się martwic o Ciebie zaczęłam
u mnie wykresiku brak bo sie na niego pogniewałam w tym cyklu
czemu jestes tak rzadko? -
Japoneczka z Porcelany wrote:Dobrze ze ja mam młodszą siostrę
i prawie nie krzyczy
A mój wogóle cierpliwości nie ma, krzyczy, szybko się denerwuje i nie da rady mu nic przetłumaczyć jeśli chodzi o dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a to Ci dopiero.. phi!
przecież my tu nie spożywamy nic a nic
a już na pewno nie MCWieśmaka
tez mu to mówie ale jak tak mowie - to patrzy na mnie tymi bydlecymi oczkami i mowi- ja cie juz znam na trzezwego nie smiejesz sie jak glupi do sera do monitoraMalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość