WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycelia wrote:Hej kobitki to ja się melduję z drinkiem, bo dziś znowu mam czerwone towarzystwo i na trzeźwo się nie da

Jakoś tak poważnie, a gdzie zboczuchowe tematy
hejka Kochana
a bo jakoś zamuła tu ostatnio
pije głównie sama bo każda z sokiem albo nie ma nikogo
-
Ni emoge narzekac nie raz jest Wieśmak - ale czesciej milusi misioJus1985 wrote:Dba o Ciebie
pozazdrościć
MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tez mu to mówie ale jak tak mowie - to patrzy na mnie tymi bydlecymi oczkami i mowi- ja cie juz znam na trzezwego nie smiejesz sie jak glupi do sera do monitora

ale w tym nie ma nic złego
jak chcesz to mogę z nim pogadać
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mój M ma już córkę i to straaasznie rozpieszczoną i nie ma do niej cierpliwości, często się denerwuje. A teraz jak ją coraz rzadziej widuje to już całkiem potrafi się nie odzywać do niej coś w stylu obrażenia. Ale mała ma mocny charakterek i nie daję się... trochę z moją pomocąMalutkaEve wrote:jeśli chodzi o dzieci? nie kumam Justyś. powiedz coś więcej
MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Miluś to trzymamy kciuki za inseminację
mocno &&&&&& 
eMkowi już zapowiedziałam, że jak przedłuży przygodę w obcym kraju to go wykastruję
ma wracać do mnie bo oszaleję
i się świąt doczekać nie mogę 
Na imprezie musiałam o moim Tżecie powiedzieć, że to narzeczony
( a ile radochy mój miał, że obcym chłopom go określam per narzeczony) i od niedzieli woła na mnie "małżowina"
celia, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Zycze aby IUI sie powiodło - nam nawet proponuja- ale jesczze chcemy sie wstrzymacMILA wrote:Hej laski ! to ja ! ostatnio rzadko tu wpadam, ale to nie znaczy że nie winkuję ak aprpos to zdrówko

Byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki na lewym jaju, 18 i 19mm jutro idę znowu i mam nadzieję już jutro się okaże czy można robić inseminację.
Malutka co u ciebie, bo nie masz wykresu i tak jakoś dziwnie?
nie mogę podpatrywać co u ciebie 
Japoneczko trzymaj się. Wiem że takie czekanie jest do dupy, no ale wiadomo..... już to przerabiałyśmy - buziole
A dwa ze mnie strasznie stresuje ta cala stymujacja
A bez Clo moje jajniory tez ładnie pracuja endo piekne - ale to chyba za sprawa WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Kierzynko przykro mi z powodu babci
trzymaj się
A u mnie oprócz tego że zaplanowaliśmy IUI to jakoś różnie z moim samopoczuciem i w ogóle dupa
nie z powodu starań tylko innch powodów 
jesli pol roku od dobrych wynikow meze nic nie zdzialamy to wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 21:10
MILA lubi tę wiadomość
-
dzięki Malutka

rzadko tu wpadam bo chyba przyznam że mam lenia i ani czytać ani pisać mi się nie chciało he he ale poprawię się
Co do nastawienia do obcych dzieci to mówię wam że jesteście pod tym względem '
caaaaaaaaałkiem zdrowe, tzn jak jak nie miałam dziecka to każde inne i obce było dla mnie ............ hmmm ...... poprostu sobie było
a jak przyszło swoje wszystko się zmieniło
zaczynasz się interesować tym, czym wcześniej byś sie nie interesowała, czytasz, piszesz, oglądasz.... he he i zaczynasz rozumieć ja pierdziele.... he he
Ja nigdy siebie nie wyobrażałam sobie jako matki, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej małej paskudy he he
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ojjj on to Was juz niezle kojarzy - gadasz z tymi od pytona ?? i od lizaka w kształcie penisaMalutkaEve wrote:ale w tym nie ma nic złego

jak chcesz to mogę z nim pogadać
-
Ania_84 wrote:Ojjj on to Was juz niezle kojarzy - gadasz z tymi od pytona ?? i od lizaka w kształcie penisa

Taaa na pytona to się załapałam, ale lizaka
no nie pamiętam 
Pewnie znowu Biedronka przetrzymuje
Jus1985, MILA, Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość

-
Penis lizak jest the bestcelia wrote:Taaa na pytona to się załapałam, ale lizaka
no nie pamiętam 
Pewnie znowu Biedronka przetrzymuje
celia lubi tę wiadomość
-
Faktycznie cos jej dzisiaj nie maJus1985 wrote:Biedronka jak coś przechwyci to zaraz na długo znika

-
Ania_84, Jus1985, celia, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Te a gdzie ta lista wogolecelia wrote:No to o lizaku można w ogóle zapomnieć ...
Ja jeszcze skrycie liczę na naszego wibratora, ale chyba mnie z listy wysiudali
bo chce sie wpisac na pierwszy termin
celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Mój M ma już córkę i to straaasznie rozpieszczoną i nie ma do niej cierpliwości, często się denerwuje. A teraz jak ją coraz rzadziej widuje to już całkiem potrafi się nie odzywać do niej coś w stylu obrażenia. Ale mała ma mocny charakterek i nie daję się... trochę z moją pomocą
Tatuś na córke się gniewa?
dobrze że to ogarniasz