WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycelia wrote:Hej kobitki to ja się melduję z drinkiem, bo dziś znowu mam czerwone towarzystwo i na trzeźwo się nie da
Jakoś tak poważnie, a gdzie zboczuchowe tematy
hejka Kochana
a bo jakoś zamuła tu ostatnio
pije głównie sama bo każda z sokiem albo nie ma nikogo -
Jus1985 wrote:Dba o Ciebie
pozazdrościć
MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tez mu to mówie ale jak tak mowie - to patrzy na mnie tymi bydlecymi oczkami i mowi- ja cie juz znam na trzezwego nie smiejesz sie jak glupi do sera do monitora
ale w tym nie ma nic złego
jak chcesz to mogę z nim pogadaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:jeśli chodzi o dzieci? nie kumam Justyś. powiedz coś więcej
MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Miluś to trzymamy kciuki za inseminację
mocno &&&&&&
eMkowi już zapowiedziałam, że jak przedłuży przygodę w obcym kraju to go wykastrujęma wracać do mnie bo oszaleję
i się świąt doczekać nie mogę
Na imprezie musiałam o moim Tżecie powiedzieć, że to narzeczony( a ile radochy mój miał, że obcym chłopom go określam per narzeczony) i od niedzieli woła na mnie "małżowina"
celia, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MILA wrote:Hej laski ! to ja ! ostatnio rzadko tu wpadam, ale to nie znaczy że nie winkuję ak aprpos to zdrówko
Byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki na lewym jaju, 18 i 19mm jutro idę znowu i mam nadzieję już jutro się okaże czy można robić inseminację.
Malutka co u ciebie, bo nie masz wykresu i tak jakoś dziwnie?nie mogę podpatrywać co u ciebie
Japoneczko trzymaj się. Wiem że takie czekanie jest do dupy, no ale wiadomo..... już to przerabiałyśmy - buziole
A dwa ze mnie strasznie stresuje ta cala stymujacja
A bez Clo moje jajniory tez ładnie pracuja endo piekne - ale to chyba za sprawa WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Kierzynko przykro mi z powodu babcitrzymaj się
A u mnie oprócz tego że zaplanowaliśmy IUI to jakoś różnie z moim samopoczuciem i w ogóle dupanie z powodu starań tylko innch powodów
jesli pol roku od dobrych wynikow meze nic nie zdzialamy to wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 21:10
MILA lubi tę wiadomość
-
dzięki Malutka
rzadko tu wpadam bo chyba przyznam że mam lenia i ani czytać ani pisać mi się nie chciało he he ale poprawię się
Co do nastawienia do obcych dzieci to mówię wam że jesteście pod tym względem '
caaaaaaaaałkiem zdrowe, tzn jak jak nie miałam dziecka to każde inne i obce było dla mnie ............ hmmm ...... poprostu sobie byłoa jak przyszło swoje wszystko się zmieniło
zaczynasz się interesować tym, czym wcześniej byś sie nie interesowała, czytasz, piszesz, oglądasz.... he he i zaczynasz rozumieć ja pierdziele.... he he
Ja nigdy siebie nie wyobrażałam sobie jako matki, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojej małej paskudy he heMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ale w tym nie ma nic złego
jak chcesz to mogę z nim pogadać -
Ania_84 wrote:Ojjj on to Was juz niezle kojarzy - gadasz z tymi od pytona ?? i od lizaka w kształcie penisa
Taaa na pytona to się załapałam, ale lizakano nie pamiętam
Pewnie znowu Biedronka przetrzymujeJus1985, MILA, Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Taaa na pytona to się załapałam, ale lizaka
no nie pamiętam
Pewnie znowu Biedronka przetrzymujecelia lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Biedronka jak coś przechwyci to zaraz na długo znika
-
Ania_84, Jus1985, celia, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
celia wrote:No to o lizaku można w ogóle zapomnieć ...
Ja jeszcze skrycie liczę na naszego wibratora, ale chyba mnie z listy wysiudalibo chce sie wpisac na pierwszy termin
celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Mój M ma już córkę i to straaasznie rozpieszczoną i nie ma do niej cierpliwości, często się denerwuje. A teraz jak ją coraz rzadziej widuje to już całkiem potrafi się nie odzywać do niej coś w stylu obrażenia. Ale mała ma mocny charakterek i nie daję się... trochę z moją pomocą
Tatuś na córke się gniewa?
dobrze że to ogarniasz