WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:A macie jakąś śmiechową historyjkę z seksem w tle?
Jak ja byłam w ciąży i mieszkaliśmy w kawalerce wynajmowanej od koleżanki mojej. Kawalerka w bloku emeryckim. Srodek dnia, oboje w domu, więc się zabraliśmy za mizianko. No i ja sobie wzdycham ochy achy i uhuhuhu a tu pukanie do drzwi. My zamarliśmy. A tu sąsiad: sasiadko, sąsiadko!! nic pani nie jest??
My karpiki w śmiech. (mąż we mnie). Nie, nic mi nie jest! tyllko jak wstawałam to mnie zabolało, jak to w ciąży:D:D - tak mu przez zamknięte drzwi powiedziałam:D
Próbowaliśmy qrócić do pieszczot ale po prostu wybuchaliśmy smiechem co chwilkę
Może nie historia, ale ja nie mogę się czasem skupić i mnie głupawka łapieNp latem gdy w gorący dzień się kochamy i tak misjonarsko na mnie naciera a ja słyszę tylko 'plask', 'plask' jego brzucha i namiętny nastrój plaska
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moj jak mu załozyłam gorset - to był tekst - dzisus to takie skoplikowane moge przeciac ??
no i ja sobie nie wyobrażam jak babki w takim np. XVII wieku nim ściągneli z nich te suknie i gorsety dawały radę...całą atmosfere chyba szlag trafiał od razuMILA, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Może nie historia, ale ja nie mogę się czasem skupić i mnie głupawka łapie
Np latem gdy w gorący dzień się kochamy i tak misjonarsko na mnie naciera a ja słyszę tylko 'plask', 'plask' jego brzucha i namiętny nastrój plaska
-
MalutkaEve wrote:no i ja sobie nie wyobrażam jak babki w takim np. XVII wieku nim ściągneli z nich te suknie i gorsety dawały radę...całą atmosfere chyba szlag trafiał od razu
faktycznie !!! qurwa tyle wiązania i cały czas na wdechuAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no i ja sobie nie wyobrażam jak babki w takim np. XVII wieku nim ściągneli z nich te suknie i gorsety dawały radę...całą atmosfere chyba szlag trafiał od razu
Ja tylko raz wiazalam na sobie - znazy mnie wizali jak mialam suknie slubnaa ten gorsecik to taki byl fajny bo mial wiazania na bokach
-
Ja kiedyś tak miałam, że meeega przyjemnie a mnie.. siku się chce lecę biegiem do łazienki.. a tu nic.. przychodzę do mojego i mówię " to chyba miał być orgazm".. gdyby wzrok mógł zabijać
Czarnula87, MILA, Ania_84, Jus1985, celia, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja kiedyś tak miałam, że meeega przyjemnie a mnie.. siku się chce lecę biegiem do łazienki.. a tu nic.. przychodzę do mojego i mówię " to chyba miał być orgazm".. gdyby wzrok mógł zabijać
buaha haha hahah a
rozwaliłaś mnnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Wdech wdechem, ale co bardziej napaleni faceci mogli zakończyć zanim dotarli do najbardziej wewnętrznej warstwy pantalonów
no ale majty to chyba mogły dołem jednak ściągnąć nie?? ......... hmm tak myślęcelia, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Jus :* dobrej nocy :*
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MILA wrote:no ale majty to chyba mogły dołem jednak ściągnąć nie?? ......... hmm tak myślę
celia lubi tę wiadomość
-
Ale się uśmiałam czytając wasze historie, ja niestety takich zabawnych nie mam a co do przebieranek to mojego męża to nie kręci, mnie też nie wiec jest klasycznie nago chociaż jeśli chodzi o pozycje i czasem okoliczności jest ciekawie. Raz np. kochalismy się po imprezie która była u nas w kawalerce, 3 osoby spały na podłodze a my z mężem i moją upitą koleżanką w łóżku. Nam się tak zebrało, że mimo wszystko nie mogliśmy się powstrzymać i obok tej koleżanki na łóżku na łyżeczki się kochaliśmy, na szczęście towarzystwo spało jak zabite po alko
MalutkaEve, Ania_84, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:Ja lecę spać bo temp dzisiaj mam i chyba coś mnie bierze. Kolorowych snów Zboczurki buziole