WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
telefon do przyjaciela: 'Jeśli nie przestanie pani krwawić, zapraszam jutro do prywatnego gabinetu, bo dziś mnie nie ma. Może to być plamieninie okołowulacyjne(rozregulowane cykle po poronieniu), krwawienie po odstawieniu leków, krwawienie po stosunku lub ewentualnie torbiel/krwiak.'
Chyba nie muszę wam mówić że najwolałabym pierwszą możliwość a ostatnia najmniej mi się podoba.....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:telefon do przyjaciela: 'Jeśli nie przestanie pani krwawić, zapraszam jutro do prywatnego gabinetu, bo dziś mnie nie ma. Może to być plamieninie okołowulacyjne(rozregulowane cykle po poronieniu), krwawienie po odstawieniu leków, krwawienie po stosunku lub ewentualnie torbiel/krwiak.'
Chyba nie muszę wam mówić że najwolałabym pierwszą możliwość a ostatnia najmniej mi się podoba.....
Buziołki:)mała_mi lubi tę wiadomość
-
celia wrote:No ale pierwszego dnia zaznaczyłaś mocne krwawienie, więc raczej wtedy to był okres. Strasznie wysoka tempka jak na fazę pierwszą... No telefon do przyjaciela gienka jednak wskazany
Celia tak, wtedy był okres, potem byłam u gina, potwierdził, a ta tempka mnie też zastanawiała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:bedzie dobrze
ja poki co opierniczam serek homogenizowany
a za co ty go opierniczasz? co ci zrobił? przeterminował się bez twojej wiedzy??czy za mocno się shomował?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 12:20
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:a za co ty go opierniczasz? co ci zrobił? przeterminował się bez twojej wiedzy??
ps..ale mam dreszcze - ide po "herbatke"mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja wczoraj do męża jak wrócił czy chce troszkę wina, bo nam zostało trochę mniej niż pół butelki. A on że nie i żebym nie otwierała... ups a ja wtedy już zdązyłam wypić szklaneczkę "
- a ja mu na to - bo ja dbam o wysciułke dla naszego potomka
Kurcze cos mnie gardło pobolewa.. moze dlatgeo mam takie dreszcze i od kilku dni czuje wszystkie miesnie na plecach ;/ tfu..chorobo nie waz sie przyłazić...!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 12:31
-
nick nieaktualny
-
Opowiem wam cos smiesznego mój małż zgłupiał na punkcie naszej kocicy...
wczoraj chcial jej kupowac specjalne mleczko z whiskasa <ściana> z 4 zł taka mała buteleczka może 100ml ...masakra -
Ania_84 wrote:Opowiem wam cos smiesznego mój małż zgłupiał na punkcie naszej kocicy...
wczoraj chcial jej kupowac specjalne mleczko z whiskasa <ściana> z 4 zł taka mała buteleczka może 100ml ...masakra
to ty lepiej pomyśl jak on będzie świrował jak już u was w domku pojawi się mały człowieczekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:to ty lepiej pomyśl jak on będzie świrował jak już u was w domku pojawi się mały człowieczek