WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
sprawdzę jak @ dostanęAnutka wrote:działa ???
dodało pkt ???
-
Anutka..dziś wszystko nie po mojej myśli. W pracy wypruwam sobie żyły, odkąd tam pracuję nie byłam na L4, mam nie wykorzystany urlop za ten rok.. czasami je***ie nadgodziny za free.. a dziś moja nowa szefowa powiedziała " że ona nie wie co ja przez ostatni rok robiłam (czym się zajmowałam), a skoro mój przełożony nie wie jakie miałam zadania, to chyba nie robiłam nic"
Mam nowe zadania (tu się cieszę, bo wiem, że będzie ciężko ale będę się uczyć coś nowego), nowe obowiązki.. i trochę się boję jak to będzie.
Chciałam ze swoim pogadać i mówię do niego wejdź na skype na 5 minut na co on " Na 2 minuty wejdę, bo nie mam czasu muszę się do pracy zbierać" a potem znowu kłóciliśmy się przez kolejne 20 min na FB. I napisałam mu, że nie ma sensu żyć tak na odległość, że ja nie daję rady i się wycofuje z tego wszystkiego, że dla mnie to koniec, że ja potrzebuję oparcia i pomocy. A nie spychania w kąt po raz kolejny, że skoro nie ma dla mnie tych 5 minut to ja nie mam zamiaru dzielić z nim swojego życia.
Więc zawieszam to wszystko na bliżej nieokreślony czas. Dokończę tylko badania i nie będzie żadnych starań.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka..dziś wszystko nie po mojej myśli. W pracy wypruwam sobie żyły, odkąd tam pracuję nie byłam na L4, mam nie wykorzystany urlop za ten rok.. czasami je***ie nadgodziny za free.. a dziś moja nowa szefowa powiedziała " że ona nie wie co ja przez ostatni rok robiłam (czym się zajmowałam), a skoro mój przełożony nie wie jakie miałam zadania, to chyba nie robiłam nic"
Mam nowe zadania (tu się cieszę, bo wiem, że będzie ciężko ale będę się uczyć coś nowego), nowe obowiązki.. i trochę się boję jak to będzie.
Chciałam ze swoim pogadać i mówię do niego wejdź na skype na 5 minut na co on " Na 2 minuty wejdę, bo nie mam czasu muszę się do pracy zbierać" a potem znowu kłóciliśmy się przez kolejne 20 min na FB. I napisałam mu, że nie ma sensu żyć tak na odległość, że ja nie daję rady i się wycofuje z tego wszystkiego, że dla mnie to koniec, że ja potrzebuję oparcia i pomocy. A nie spychania w kąt po raz kolejny, że skoro nie ma dla mnie tych 5 minut to ja nie mam zamiaru dzielić z nim swojego życia.
Więc zawieszam to wszystko na bliżej nieokreślony czas. Dokończę tylko badania i nie będzie żadnych starań.
ej no co Ty mówisz, nie należy rezygnować ze starań, bo może to właśnie ten cykl....Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
I tak ten cykl jest stracony.. nie współżyję od września. Pierwsze
mogłoby być dopiero pod koniec grudnia..
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyHmm..a ja mam takie pytanie.Jak klikam na profile dziewczyn to tam pisze takie cos:Bierzący wykres na tablicy.Albo pisze tak albo nie.Od czego to zależy?Czy np jak ktos nie mierzy tempki to jest nie a jak sie miezy to tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:31
-
kruszaczek wrote:Hmm..a ja mam takie pytanie.Jak klikam na profile dziewczyn to tam pisze takie cos:Bierzący wykres na tablicy.Albo pisze tak albo nie.Od czego to zależy?Czy np jak ktos nie mierzy tempki to jest nie a jak sie miezy to tak?
Kochana zależy to od tego czy ktoś wykres udostępnia czy nie. Czasem dziewczyny udostępniają tylko dla przyjaciółek, czasem prowadza go tylko dla siebie i wcale nie udostępniają. A czasem wcale go nie prowadza jak np MalutkaEve i tylko siedzą na forum i plotkująamela lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Anutka..dziś wszystko nie po mojej myśli. W pracy wypruwam sobie żyły, odkąd tam pracuję nie byłam na L4, mam nie wykorzystany urlop za ten rok.. czasami je***ie nadgodziny za free.. a dziś moja nowa szefowa powiedziała " że ona nie wie co ja przez ostatni rok robiłam (czym się zajmowałam), a skoro mój przełożony nie wie jakie miałam zadania, to chyba nie robiłam nic"
Więc zawieszam to wszystko na bliżej nieokreślony czas. Dokończę tylko badania i nie będzie żadnych starań.
tule mocno, nie załamuj się tak łatwo to dla Was b.trudny czas oboje musicie zrozumieć co jest dla Was na prawdę ważne,wyznaczyć jakieś priorytety i podjąć istotne dla Was decyzje,na pewno nie jest to łatwe ani dla Ciebie i sądzę że dla niego też nie,więc dajcie sobie trochę czasu i porozmawiajcie na spokojnie zapytaj w prost czego on od Ciebie oczekuje,jak dalej wyobraża sobie wasze życie i przede wszystkim czy w jego życiu na pewno jest dla Ciebie miejsce,głowa do góry musi być dobrzejeszcze raz tule
mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Kochana zależy to od tego czy ktoś wykres udostępnia czy nie. Czasem dziewczyny udostępniają tylko dla przyjaciółek, czasem prowadza go tylko dla siebie i wcale nie udostępniają. A czasem wcale go nie prowadza jak np MalutkaEve i tylko siedzą na forum i plotkują
Już obczaiłam jak to wygląda.Dziekuje za pomoc:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny