X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzę jak @ dostanę :)
    Anutka wrote:
    działa ??? :) dodało pkt ???

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka wrote:
    grunt to pozytywne nastawienie

si :)

Anutka lubi tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka wrote:

a idź ty, to lepiej nie sprawdzaj, obejdziesz się bez tych pktów ;D

Anutka lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka wrote:

a wcześniejszych cykli nie miałaś do dodania ??? to pierwszy na ovu ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • izabelka04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    podoba mi się takie podejście :)

mnie też :) chyba nawet przestanę mierzyć temp i sprawdzać śluz jak jest mi dane to będzie :) i ja biorę wtedy

Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mała_mi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za ciążowy w sumie też dodają :D

ja najpierw dostałam, potem po poronieniu mi odjęli, cwaniaki no.

q53jwvt.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    za ciążowy w sumie też dodają :D

ja najpierw dostałam, potem po poronieniu mi odjęli, cwaniaki no.

a za test owu ??? jak dodać ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka..dziś wszystko nie po mojej myśli. W pracy wypruwam sobie żyły, odkąd tam pracuję nie byłam na L4, mam nie wykorzystany urlop za ten rok.. czasami je***ie nadgodziny za free.. a dziś moja nowa szefowa powiedziała " że ona nie wie co ja przez ostatni rok robiłam (czym się zajmowałam), a skoro mój przełożony nie wie jakie miałam zadania, to chyba nie robiłam nic"

Mam nowe zadania (tu się cieszę, bo wiem, że będzie ciężko ale będę się uczyć coś nowego), nowe obowiązki.. i trochę się boję jak to będzie.

Chciałam ze swoim pogadać i mówię do niego wejdź na skype na 5 minut na co on " Na 2 minuty wejdę, bo nie mam czasu muszę się do pracy zbierać" a potem znowu kłóciliśmy się przez kolejne 20 min na FB. I napisałam mu, że nie ma sensu żyć tak na odległość, że ja nie daję rady i się wycofuje z tego wszystkiego, że dla mnie to koniec, że ja potrzebuję oparcia i pomocy. A nie spychania w kąt po raz kolejny, że skoro nie ma dla mnie tych 5 minut to ja nie mam zamiaru dzielić z nim swojego życia.

Więc zawieszam to wszystko na bliżej nieokreślony czas. Dokończę tylko badania i nie będzie żadnych starań.

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Anutka..dziś wszystko nie po mojej myśli. W pracy wypruwam sobie żyły, odkąd tam pracuję nie byłam na L4, mam nie wykorzystany urlop za ten rok.. czasami je***ie nadgodziny za free.. a dziś moja nowa szefowa powiedziała " że ona nie wie co ja przez ostatni rok robiłam (czym się zajmowałam), a skoro mój przełożony nie wie jakie miałam zadania, to chyba nie robiłam nic"

Mam nowe zadania (tu się cieszę, bo wiem, że będzie ciężko ale będę się uczyć coś nowego), nowe obowiązki.. i trochę się boję jak to będzie.

Chciałam ze swoim pogadać i mówię do niego wejdź na skype na 5 minut na co on " Na 2 minuty wejdę, bo nie mam czasu muszę się do pracy zbierać" a potem znowu kłóciliśmy się przez kolejne 20 min na FB. I napisałam mu, że nie ma sensu żyć tak na odległość, że ja nie daję rady i się wycofuje z tego wszystkiego, że dla mnie to koniec, że ja potrzebuję oparcia i pomocy. A nie spychania w kąt po raz kolejny, że skoro nie ma dla mnie tych 5 minut to ja nie mam zamiaru dzielić z nim swojego życia.

Więc zawieszam to wszystko na bliżej nieokreślony czas. Dokończę tylko badania i nie będzie żadnych starań.

ej no co Ty mówisz, nie należy rezygnować ze starań, bo może to właśnie ten cykl....

Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak ten cykl jest stracony.. nie współżyję od września. Pierwsze <3 mogłoby być dopiero pod koniec grudnia..

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    a za test owu ??? jak dodać ???

Ale co dodac? Bo ja o wykresie ciazowym mowie. Dostalam pkty a pozniej mi je zabrali.

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm..a ja mam takie pytanie.Jak klikam na profile dziewczyn to tam pisze takie cos:Bierzący wykres na tablicy.Albo pisze tak albo nie.Od czego to zależy?Czy np jak ktos nie mierzy tempki to jest nie a jak sie miezy to tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:31

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kruszaczek wrote:
    Hmm..a ja mam takie pytanie.Jak klikam na profile dziewczyn to tam pisze takie cos:Bierzący wykres na tablicy.Albo pisze tak albo nie.Od czego to zależy?Czy np jak ktos nie mierzy tempki to jest nie a jak sie miezy to tak?

Kochana zależy to od tego czy ktoś wykres udostępnia czy nie. Czasem dziewczyny udostępniają tylko dla przyjaciółek, czasem prowadza go tylko dla siebie i wcale nie udostępniają. A czasem wcale go nie prowadza jak np MalutkaEve i tylko siedzą na forum i plotkują :)

amela lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

tule mocno, nie załamuj się tak łatwo to dla Was b.trudny czas oboje musicie zrozumieć co jest dla Was na prawdę ważne,wyznaczyć jakieś priorytety i podjąć istotne dla Was decyzje,na pewno nie jest to łatwe ani dla Ciebie i sądzę że dla niego też nie,więc dajcie sobie trochę czasu i porozmawiajcie na spokojnie zapytaj w prost czego on od Ciebie oczekuje,jak dalej wyobraża sobie wasze życie i przede wszystkim czy w jego życiu na pewno jest dla Ciebie miejsce,głowa do góry musi być dobrze :) <3 jeszcze raz tule

mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomości

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    Kochana zależy to od tego czy ktoś wykres udostępnia czy nie. Czasem dziewczyny udostępniają tylko dla przyjaciółek, czasem prowadza go tylko dla siebie i wcale nie udostępniają. A czasem wcale go nie prowadza jak np MalutkaEve i tylko siedzą na forum i plotkują :)

Już obczaiłam jak to wygląda.Dziekuje za pomoc:)

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę oglądać M jak Sraczka :) hihihihi

MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość

7v8rw1d340v3rocf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka wrote:
    romantic <3

romantico tico tico :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was podczytywać będę.. ale nie będę się udzielać.

a czemuż to?
    nie ma Japoneczka takiej opcji - podczytywac ale nie pisac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka04 wrote:
    no ja nie zamierzam udostępniać kolejnych wykresów gdyż ich po prostu nie będzie. Ten będzie się ciągnął jeszcze 8 miesięcy :):):) i tego się trzymajmy :):):)

uwielbiam taki optymizm :D

izabelka04 lubi tę wiadomość

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ