WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:Ja mam dylemat z tym piciem, bo od wczoraj mam brac tablety, przy ktorych alkoholu nie wolno. Z drugiej strony, moga hamowac owulacje, wiec czekam na skok temperatury i nie biore tabletek od wczoraj, tylko bede brac po skoku. No i co ja z tym alkoholem mam zrobic? Pic czy nie pic oto jest pytanie?
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
najlepiej po owulacji
ja tak mialam z luteina miałam od 31 brac luteine- jednak odczekalam - bo owu jeszcze nie bylo - i wzielam na 3 dzien wyzszych tempbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:najlepiej po owulacji
ja tak mialam z luteina miałam od 31 brac luteine- jednak odczekalam - bo owu jeszcze nie bylo - i wzielam na 3 dzien wyzszych tempAnia_84 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Czyli jak Ovufriend mi kreske pionowa wyznaczy, to od wtedy to brac, tak?
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja tak odczekałam- choc to tylko program..ale jak zauwazysz ze masz 3 wyzsze tempki to wez przynjamneij mi sie tak wydaje - ja dostalam luteinke na ewentualne podtrzymanie i pomoc w zagniezdzeniu sie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Te "wyzsze" to u mnie pewnie klasyczne 36,6 bedzie, ale ok. W takim razie nie pije!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:siema dziewczynki,a mi chyba owu przypadnie dzis a starego ni ma smutas bo nie wiem czy żołnierzyki wytrzymają tyle
-
amela wrote:hej laski jestem i pije, czekam na swojego lubego, niedługo ma być będzie dziś wcześniej bedzie gwałt jednak !
amela, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny