WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej moje kicie
ja dziś nie pisałam bo miałam pogrzeb babci... w ogóle tego nie ogarniam, widziałam ją w trumnie, wyglądała jak lalka sztuczna i mam ciągle wrażenie że żyje i siedzi sobie w domku i ogląda wszelkiego rodzaju tasiemce
poza tym to ja niedługo będę miała małpiszona bo juz czuję jak mnie podbrzusze pobolewa i plecki na dole.. oj... co za miesiąc okropny to jest. Piję piwskooo, zapijam smuty i czytam coście tu nawypisywałyAnia_84, amela, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Izka, nie zasmucaj forum, bo Ci wina poleje! Sama nie moge, to Tobie wcisne!
Biedrona nie marudź, bo Ci wleję,M pojechał do Niemiec więc może dam mu cynk i on Ci wleje
Ps to polej bo ja akurat nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 18:13
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hej moje kicie
ja dziś nie pisałam bo miałam pogrzeb babci... w ogóle tego nie ogarniam, widziałam ją w trumnie, wyglądała jak lalka sztuczna i mam ciągle wrażenie że żyje i siedzi sobie w domku i ogląda wszelkiego rodzaju tasiemce
poza tym to ja niedługo będę miała małpiszona bo juz czuję jak mnie podbrzusze pobolewa i plecki na dole.. oj... co za miesiąc okropny to jest. Piję piwskooo, zapijam smuty i czytam coście tu nawypisywały
A co do objawów - to u mnie zero bolu @ co mnei dziwi ale to moze przez luteine- cyce- hmm.. dziwnie raz kłuja .. teraz jakies takie jakby mi je grawitacja przyciagala - ale nie bola- a plecy - owszem- ale to od ciaglego siedzenia przy kompie
troche mnie dziwi ten spadek tempki - bo jak bralam wczesniej luteine - to miałam non stop 36,9 przez kilka dni a pozniej 37 tez przez kilka dni..a tu takie cyrki mi robi organizmmoj sie smieje ze zaczyna byc zazdrosny o te tabsy ze sobie je wtykam i rano i wieczorem ..
to mu owiedzialam zebyon mi je wtykał..<hahaha> dobra dosc narzekania i smecenia
Głowa do góry jeszcze tylko 6 dni i sie wsio wyjasni -
kierzynka wrote:no właśnie... jeszcze trochę i nowy cykl
fasola robi sobie miejscówe ;P
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:hej moje kicie
poza tym to ja niedługo będę miała małpiszona bo juz czuję jak mnie podbrzusze pobolewa i plecki na dole.. oj... co za miesiąc okropny to jest. Piję piwskooo, zapijam smuty i czytam coście tu nawypisywały
Kochana spokojnie czekamy może małpa jednak nie przyjdzie
kierzynka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny