WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:nawet nie wiesz jaki mam chujowy dzień
upiję sie dziś jak nic! -
paszczakin wrote:Ania, testujesz we wtorek?
-
nezumi wrote:ja też się upijam. rano to nawet radosna byłam a teraz nastrój spadł poniżej zera. z naszego wyjazdu nici, z biby nici, z relaxu nici mąż idzie do roboty
-
paszczakin wrote:dziewczyny, to moze jakis wieczor - relaksing, kąpiel, maseczki, balsamy, manicure, kieliszek (jeden!) wina?
Ania_84, cedr697, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
prawo agaty idę oglądać będę wieczorkiem :* pa!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny znacie jakis sposób na ból owulacyjny???? kuźwa strasznie boli mnie podbrzusze,juz nie wspomnę ze jak badałam szyjke to myslalam ze sie zesram z bólu,to jest nie do zniesienia, boli tez jak siadam chyba mnie szyjka napierdala ale od czego to aż tak bardzo??????? nie wiem też czy już po owu czy przed cholera jasna co sie u mnie dzieje???? we wczesniejszych cyklach tez pobolewalo ale nie az tak jakby M byl to i tak
by sie nie odbylo ze wzgledu na ból i dyskomfort
-
izabelka04 wrote:dziewczyny znacie jakis sposób na ból owulacyjny???? kuźwa strasznie boli mnie podbrzusze,juz nie wspomnę ze jak badałam szyjke to myslalam ze sie zesram z bólu,to jest nie do zniesienia, boli tez jak siadam chyba mnie szyjka napierdala ale od czego to aż tak bardzo??????? nie wiem też czy już po owu czy przed cholera jasna co sie u mnie dzieje???? we wczesniejszych cyklach tez pobolewalo ale nie az tak jakby M byl to i tak
by sie nie odbylo ze wzgledu na ból i dyskomfort
-
izabelka04 wrote:dzieki za checi
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
czytalam tu u nas na forum ze takie bóle to przed owu, ale jak to ise ma do testów owulacyjnych???? przecież od wczoraj sa pozytywne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 20:01
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:czytalam tu u nas na forum ze takie bóle to przed owu, ale jak to ise ma do testów owulacyjnych???? przecież od wczoraj sa pozytywne
moze czeka na Małża
-
izabelka noSpe sobie weź i odpoczywaj na leżąco w pozycji dziecka.
-
Ania_84 wrote:Noo widzisz
moze czeka na Małża
A ta wczorjasz jest ciemniejsza niz dzisiejza czy na odwrót ??