WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 20:06
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
ach... a ja jestem dumna z mojego A
poszedł do lekarza i wziął skierowanie do urologa żeby sie przebadać a jak zapytałam czemu to stwierdził że przecież się staramy o dzidzi, a on sie boi że to może być u niego coś nie halo
nezumi, Ania_84, mała_mi, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:nezumi mam taki sam kwas foliowy
-
mała_mi wrote:Iza, twoje jajo bczeka na małża
Robiła ktoras ostatnio badania tarczycy? Nie wiecie, orientacyjnie jaki jest koszt tych badan?mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dziewczyny znacie jakis sposób na ból owulacyjny???? kuźwa strasznie boli mnie podbrzusze,juz nie wspomnę ze jak badałam szyjke to myslalam ze sie zesram z bólu,to jest nie do zniesienia, boli tez jak siadam chyba mnie szyjka napierdala ale od czego to aż tak bardzo??????? nie wiem też czy już po owu czy przed cholera jasna co sie u mnie dzieje???? we wczesniejszych cyklach tez pobolewalo ale nie az tak jakby M byl to i tak
by sie nie odbylo ze wzgledu na ból i dyskomfort
a to nie dziwny aż taki ból? -
MalutkaEve wrote:przyszła sąsiadka z pytaniem i musiała ze mną wypić winka
sesesese
poszła do domu z rumieńcamiMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Nezumi rzeczywiście jest tego... To witaminy same czy co?
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:testy pokazuja skok Lh - który moze oznaczac ze w ciagu 24-36h dojdzie do owu - ale nie musi ..
A ta wczorjasz jest ciemniejsza niz dzisiejza czy na odwrót ??
aniu dzisiejsza ciemniejsza , wczoraj byly identyczne a dzis testowa zdecydowanie ciemniejszaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ach... a ja jestem dumna z mojego A
poszedł do lekarza i wziął skierowanie do urologa żeby sie przebadać a jak zapytałam czemu to stwierdził że przecież się staramy o dzidzi, a on sie boi że to może być u niego coś nie halo
super!
mój był dzisiaj na badaniach.. teraz czekamy 5 dni na wynikiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:aniu dzisiejsza ciemniejsza , wczoraj byly identyczne a dzis testowa zdecydowanie ciemniejsza
wiec moze jutro
i czeka jajeczko na tatusia
nezumi, izabelka04 lubią tę wiadomość