WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:no własnie powiedział ze nie wie co to bo to nie jest plamienie takie typowe tylko czasami przy śluzie, biocenozy nie zrobił palant. Nie wiem moze pójde gdzies prywatnie ?
-
amela wrote:No bo sama już nie wiem, tak jak Wam pisałam wcześniej o tym moim śluzie on jest od kilku dni taki bardzo jasno brązowy i to czasami tylko i gin zapisał mnie na usg żeby zobaczyć czy wszystko ok tam u mnie, ale oczywiście ja mądra głowa zapomniała się go zapytać czy w związku z tym oge się starac o dzidzie? Co wy o tym sądzicie? Nic mnie nie boli tylko dziś troche jajo ale to chyba na owulke i nie wiem czy dalej gwałcić tego swojego mena czy nie , pómożcie !!!
Amela nie wiem co ci doradzić. Lekarzem nie jestem, ale mi to wygląda na plamienie owulacyjne. Bo na wykresie tylko jedno widzę, było więcej tych plamień? Tempka u ciebie okej, mówisz że objawów żadnych niepokojących nie ma. A kiedy masz to usg? -
Ania_84 wrote:hmmm..sama nie wiem co doradzic- ja bym poszła na biocenoze.. a dzis moze wspróbuj - tylko wtedy chyba musialabys jeden dzien odczekac zanim pojdziesz na biocenoze
I na podstawie takiego wyniku stwierdzi co i jak z tym śluzem ?Ania_84 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczynki sory ze wam truje ...ale troche jakos sie chyba nastawiłam.. a tu dzis mam takie ćmienie co jakis czas takie chwilowe jak na @ ...tylko takie dziwne.. głupol ze mnie wiem..ale troche tym skokiem sie zaczełam nastawiac...wrrr- zła jestem na siebie ..
Anutka, amela, cedr697 lubią tę wiadomość
-
amela wrote:a ile się czeka na wynik biocenozy?
I na podstawie takiego wyniku stwierdzi co i jak z tym śluzem ?nawet nie - biora wymaz z szyjki macicy
Oceniaja czy sa jakies bakterieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:10
amela lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Amela nie wiem co ci doradzić. Lekarzem nie jestem, ale mi to wygląda na plamienie owulacyjne. Bo na wykresie tylko jedno widzę, było więcej tych plamień? Tempka u ciebie okej, mówisz że objawów żadnych niepokojących nie ma. A kiedy masz to usg?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ania_84 wrote:Dziewczynki sory ze wam truje ...ale troche jakos sie chyba nastawiłam.. a tu dzis mam takie ćmienie co jakis czas takie chwilowe jak na @ ...tylko takie dziwne.. głupol ze mnie wiem..ale troche tym skokiem sie zaczełam nastawiac...wrrr- zła jestem na siebie ..
ach znam ten ból... ale skoki po spadki też sa ... widziałam już takie wykresyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dobra co ma byc to bedzie co nie dziewczyny - nic i tak juz sie nie zmieni
a jak nie .. to winko pojdzie znowu w ruch i moj samiec
LejemyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:14
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ehhh..no kurde zapomniałam ..
widzisz ..dobrze ze mi przypomniałaś