WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Winko pomaga przy regeneracji i wzroście endo
Ja wczesniej po CLO miałam 5mm w 10 dc
a nastepnym cyklu po winku do dnia owu w 11 dc miałam 10mmWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:56
MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:cześc Kobitki
byłam u gina dzis i mam do Was pytaniemała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Winko pomaga przy regeneracji i wzroście endo
Ja wczesniej po CLO miałam 5mm w 10 dc
a nastepnym cyklu po winku do dnia owu w 11 dc miałam 10mmMalutkaEve wrote:Anutka bedzie dobrze :*
trochę się posmucisz a potem znów będziesz liczyć dni
moja faza leutalna to 11 dni... mało... znacie sposoby na wydłużenie ??? mag i b6 nie działająAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:moja faza leutalna to 11 dni... mało... znacie sposoby na wydłużenie ??? mag i b6 nie działają
-
No bo sama już nie wiem, tak jak Wam pisałam wcześniej o tym moim śluzie on jest od kilku dni taki bardzo jasno brązowy i to czasami tylko i gin zapisał mnie na usg żeby zobaczyć czy wszystko ok tam u mnie, ale oczywiście ja mądra głowa zapomniała się go zapytać czy w związku z tym oge się starac o dzidzie? Co wy o tym sądzicie? Nic mnie nie boli tylko dziś troche jajo ale to chyba na owulke i nie wiem czy dalej gwałcić tego swojego mena czy nie , pómożcie !!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:No bo sama już nie wiem, tak jak Wam pisałam wcześniej o tym moim śluzie on jest od kilku dni taki bardzo jasno brązowy i to czasami tylko i gin zapisał mnie na usg żeby zobaczyć czy wszystko ok tam u mnie, ale oczywiście ja mądra głowa zapomniała się go zapytać czy w związku z tym oge się starac o dzidzie? Co wy o tym sądzicie? Nic mnie nie boli tylko dziś troche jajo ale to chyba na owulke i nie wiem czy dalej gwałcić tego swojego mena czy nie , pómożcie !!!
Abo to przed owulka moze ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:02
amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hmmm..a nic nie powiedział co to moze byc ?? zrobił moze biocenoze pochwy ??
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
aż musiałam w pamiętniku zapisać jaka zołza jestem dla ciebie
na ten cykl jeszcze testy owu... ale już temp bez badania szyjki... i bez liczenia dni... zobaczymy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 18:05