WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze marzyłam, że rano z mężem będę piła kawke... I jak na złość każdy możliwy kolega kawy nie pił. Mój wybranek życia też nie pił, ale powiedział, że dla mnie się nauczy. Tak więc po południu razem sobie popijamy
mała_mi, cedr697, nezumi, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Aleście wymyśliły imiona......
Leon to mi się kojarzy tylko i wyłącznie z samochodem mojego brata(kawaler) o którego dba jak o własne dziecko
Tam....tego........ Malkolma przemilczę, ale strasznie mi humor poprawił z rana
Ni ma żadnej, więc udanego wtorku życzę i idę zrobić coś pożytecznego
cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja tylko sie przywitam i wracam do pracy
Kawka jest bo ni emoge sie dobudzicmoze pozniej zajrze
buziaki
-
nick nieaktualny
-
Widzę ze macie podobne opinie jak ja co do spolszczonych imion, jak tyle pięknych polskich jest. Ja jeśli chodzi o dziewczynkę to moje pomysły się skończyły i mąż by wybierał. Chociaż tak w głębi duszy to chcialabym Basię i to jest jedyny w tym momencie mój pomysł. Po babci. A chłopczyka to juz od chyba 10 lat mam Filipa zaklepanego
-
Yyyyy chyba zdrabniała. Nie wiem
No właśnie kuzynka tak dziecku dala, ma trzy lata juz chłopak i różnie mówią do niego. Frycek, Fredziu na przykład. dla mnie koszmar, no aleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 10:30
-
nick nieaktualnya ja bym chciała dla dziewczynki Martusia a dla chłopca żadne imię do mnie nie przemawia, może Jan ale też oklepane, z kolei Jan i Marta to moi pradziadkowie
mętlik przeogromny no i trzeba być w ciąży pfff
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja już przy drugiej kawce siedze w pracy oczywiście - rano trochę zaległosci nadrobiłam więc dopiero teraz się melduję
Co do imion - oj ciężki temat w nas... szczególnie dla chłopca. Mój maż też niestety jest walnięty z imionami i wymyślił sobie zeby syna nazwać: EWALD, ERWIN albo EUGENIUSZ (!!??)
Z dziewczynką nie będzie problemu tu się akurat zgadzamy : Hanna, Alicja, Agnieszka, Waleska na liście byla jeszcze Helenka ale jest już w niebie.
A ja dla chłopaka chciałabym coś klasycznego : Piotr, Paweł, Michał.cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:koleżanka w szoku poporodowym zgodziłą się na Jowita (do tej pory żałuje że wcześniej nie wybrałą)
cedr697 lubi tę wiadomość