WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paszczakin, jakbym do mojego proboszcza poszła ze chce Etienette to nie wiem czy by na zawal nie zszedł. Taki tradycjonalista, przeważnie po chrztach z takimi udziwnionymi imionami grzmi z ambony heheh
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:Nie jest najgorzej, znajomy jak rejestrował córkę to zapomniał i powioedział że "takie nowoczesne imię na I" panie w urzędzie tak długo podpowiadały że trafiło na Idalię. Miałabyć Iwona
Yyyyyy biedna dziewczyna
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:Nie jest najgorzej, znajomy jak rejestrował córkę to zapomniał i powioedział że "takie nowoczesne imię na I" panie w urzędzie tak długo podpowiadały że trafiło na Idalię. Miałabyć Iwona
Haha:D Chyba bym męża zabiła. Jakby np. zamiast Zofia zarejestrował Zefiryna..nezumi, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:nezumi masz moje pełne poparcie jeśli chodzni o imiona które wymieniłaś (lub twój mąż)
-
mała_mi wrote:a tak serio, to wymieniacie te imiona to ja zaraz się zastanawiam czy nie znam kogoś o takim właśnie imieniu
A nezumi trafiła w 10
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:nie poparcie dla twoich typów i PRZECIW jego wyborom
ej no ale musze z nim do jakiegoś kompromisu dojść... macie jakieś propozycje? co mu podsunąć żeby dał sobie spokój ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja bym tak swojego maleństwa nie nazwała... Od brata kolega tak się nazywa.. Egon. Mówią mu szogun.. Nie wiem czemu.
Ale Agapiuszek wymiata. Ja tak niekiedy patrze na napisy na nagrobkach i nie raz jestem w szoku. Sandrino...? znacie takie imię męskie? -
nick nieaktualny