WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:Jak to my z Elinn i izabelka04 stwierdzilysmy: chlopy to jednak miekkie faje sa! A jak juz ktorys twardego zgrywa i przy porodzie chce byc, to go i tak bladego nogami do przodu wynosza!
a ten do mnie - ty widziałas jak fiknałem jak Kajtka - naszego psa potracil autobus i polecielismy do wet jak on go zszywal i czyscil rany jak sobie to przypomne to mam zamiar fiknac jeszcze raz a ty sie pytasz czy chce byc przy porodzie ?? dzisua co bysmy pozniejto pewnie bym fikal
<hahaha>
biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe ma glowe
ja mojego oddelegowalam do kolegow na bilardabo mi chodzi od pokoju do pokoju i gorzej o czekanie znosi niz ja
Mój to nie wie kiedy dokładnie ma być @, wiec się nie stresuje, wie ze i tak szybciutko się dowie czy @ czy +.
A plodne poznaje ze mam chcice okropna wtedy
Jak mu kiedyś pokazałam wykres i tłumaczyłam jak krowie na granicy wszystko to patrzył jak na wariatke i stwierdzil ze aż tak szczegółowo to on nie chce wiedzieć...biedronka1982, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Mój to nie wie kiedy dokładnie ma być @, wiec się nie stresuje, wie ze i tak szybciutko się dowie czy @ czy +.
A plodne poznaje ze mam chcice okropna wtedy
Jak mu kiedyś pokazałam wykres i tłumaczyłam jak krowie na granicy wszystko to patrzył jak na wariatke i stwierdzil ze aż tak szczegółowo to on nie chce wiedzieć...Ania_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
moj tylko dlatego wie bi kojarzy aplikowanie lutki
a dwa ostatnio patrzyl sie na wykres jak czyt ktorys komenarz i sie spytal czy ta czewon kratka to @ to mu powiedzialam ze tak zaczal sie dopytywac o co biega z tym wykresem to mu tylko powedzialam ze jesli do i po spodzieanej @ utrzyma sie na podobnym pułapie to jest szansa ze bedzie ta - to tylko powiedzial aha czyli jest szansa
no i od tej pory looka co jakis czasjak z wami pisze -
moj tez wyczuwa kied mam miec @ dlatego ze zwyle przed @ mam placzliwy nastroj
i dwa jemu jakos dziwnie przed @ sie bardzo chce jakby czul pismo nosm
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj tylko dlatego wie bi kojarzy aplikowanie lutki
a dwa ostatnio patrzyl sie na wykres jak czyt ktorys komenarz i sie spytal czy ta czewon kratka to @ to mu powiedzialam ze tak zaczal sie dopytywac o co biega z tym wykresem to mu tylko powedzialam ze jesli do i po spodzieanej @ utrzyma sie na podobnym pułapie to jest szansa ze bedzie ta - to tylko powiedzial aha czyli jest szansa
no i od tej pory looka co jakis czasjak z wami pisze
Anula jak wyście się dobrality podstępem go na badania wysyłasz i zmuszasz do zakupu mebli, a on cwaniak looka na owu bo chce być na bieżąco z twoja tempką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 21:39
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jakbyscie dzis slyszay jak podstepem chcial mi zakosic moj naroznik z biur a do siebei
On : wiesz dobrze by bylo zeby w moim pokoju zorbic taki pokoj goscinny i tam by ładnie pasowal ten naroznik. jak wymienimy sypialnie to tu u ciebie bysmy wstawili tamta kanape i by bylo tez do siedzenia
Ja : ale po co ci am przeciez zawsze gosci przyjmpowalismy w moim biurze
On - a bo wiesz jakbysmy grali na xboxie to by bylo wygodnie chce kupic tam tv bylo by gdzie siasc do ogladaniaooo i sexik tez bylby milszy bo mozna by jakas muze zapodac a tk u to tak stoi i marnieje
no po porstu w zyciu nie uslyszalam od niego tak przemyslanej strategii -
biedronka1982 wrote:Opowiem Wam bajke o dziewannie:
"Dzie wanna, bede rzygac!"
Tak oto biedronka zaliczyla pierwszego w zyciu dzwonka bez alkoholu!w cizy lekko nie jest
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
PS nawet mi dzis rolety zalozyl o ktore prosilam sie od miesiaca
i test kurde tylko niewydodnie bedzie je podciagac przez ten naroznik
-
Ania_84 wrote:A jakbyscie dzis slyszay jak podstepem chcial mi zakosic moj naroznik z biur a do siebei
On : wiesz dobrze by bylo zeby w moim pokoju zorbic taki pokoj goscinny i tam by ładnie pasowal ten naroznik. jak wymienimy sypialnie to tu u ciebie bysmy wstawili tamta kanape i by bylo tez do siedzenia
Ja : ale po co ci am przeciez zawsze gosci przyjmpowalismy w moim biurze
On - a bo wiesz jakbysmy grali na xboxie to by bylo wygodnie chce kupic tam tv bylo by gdzie siasc do ogladaniaooo i sexik tez bylby milszy bo mozna by jakas muze zapodac a tk u to tak stoi i marnieje
no po porstu w zyciu nie uslyszalam od niego tak przemyslanej strategii
HahahahAAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania.. nie grzebaj tam.. babolcu wstrętny! Nie gmeraj.. idz do gina.. ale kurde no nie wkładaj paluchów tam.. !
Dronka..przyzwyczajaj się
w ciąży z tą Twoją córką nie będzie lekko
Ania_84, biedronka1982, mała_mi, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ania.. nie grzebaj tam.. babolcu wstrętny! Nie gmeraj.. idz do gina.. ale kurde no nie wkładaj paluchów tam.. !
w ciąży z tą Twoją córką nie będzie lekko
tylko dlatego na to zwrocilam uwage
ale spoko luz - nie bede juz gmerala a przy wizycie po porstu wspomne o tym -
Mała Mi
po co idziesz spać
no chyba, że małża wykorzystać
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny[QUOTE=Japoneczka z Porcelany
w ciąży z ta twoją córką nie będzie lekko
[/QUOTE
Tylko ze jak sie w ojca wrodzi to w ogole nie bedzie z nia latwo. Na syna mam patent: codziennie lanie. Za co? Za ojca!Ania_84, mała_mi, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość