WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:a ja serio martwie sie tym zgrubienie co opisywalam - rano bylo pozniej jak poszlismy sie przejs popoludniu nie bylo a teraz znowu jest i badz tu madym..;/ czemu ja tak wszystkim sie przejmuje ;/
Kurde moze to od ciaglego siedzenia ??
Ania właśnie przedtem czytałam o tym i nie umiem ci pomóc. A masz ty kiedy teraz wizytę u gina?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hmm- jakby to opisac.. jakjest pochwa - to na bocznej sciance nie wkładajac palca do pochwy wyczuwam takie zgrubienie / guzek małe - moze jak paznokiec małego paluczka u dłoni nie boli. pod wartswa skurna- niemam zadnych upławów ani nic.. tylko nie raz odczuwam podczas siedzenia lekki ucisk z tej strony juz po tych wszystkich infekcjach to teraz mam skrzywienie ze moze znowu cos sie dzieje ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 20:05
-
Ania_84 wrote:hmm- jakby to opisac.. jakjest pochwa - to na bocznej sciance nie wkładajac palca do pochwy wyczuwam takie zgrubienie / guzek małe - moze jak paznokiec małego paluczka u dłoni nie boli. pod wartswa skurna- niemam zadnych upławów ani nic.. tylko nie raz odczuwam podczas siedzenia lekki ucisk z tej strony juz po tych wszystkich infekcjach to teraz mam skrzywienie ze moze znowu cos sie dzieje ;/
a może... sorry za określenie - wrzód albo pryszcz... w dziwnych miejscach potrafi wyskoczyć... zobacz lusterkiem jak wyglądaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Wizye mam albo jak wyjdzie dodatni test albo okolo 10-12 dnia cyklu
ale jak test wyjdzie - a ja nie dostane @ to pojde w piatek - bo dopeiro wtedy mam tak naprawde czas ... -
Anutka wrote:a może... sorry za określenie - wrzód albo pryszcz... w dziwnych miejscach potrafi wyskoczyć... zobacz lusterkiem jak wygląda
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wizye mam albo jak wyjdzie dodatni test albo okolo 10-12 dnia cyklu
ale jak test wyjdzie - a ja nie dostane @ to pojde w piatek - bo dopeiro wtedy mam tak naprawde czas ...
Po pierwsze to trzymam mocno kciuki żeby test wyszedł
No i mam nadzieję ze po wizycie okaże się ze wszystko w porządku. Ale na twoim miejscu obserwowalabym czy się toto nie powiększa albo co.
Anutka lubi tę wiadomość
-
hm może faktycznie to jest....
Anutka wrote:a może... sorry za określenie - wrzód albo pryszcz... w dziwnych miejscach potrafi wyskoczyć... zobacz lusterkiem jak wygląda
Miałam tak raz dawno temu, zgrubienie wyczułam pod palcami, Lusterko hm nie pomogło nie było nic widać, tkliwe i bolesne...po kilku dni nacisnęłam i ropa.
nie wkręcaj się.Anutka, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:hm może faktycznie to jest....
Miałam tak raz dawno temu, zgrubienie wyczułam pod palcami, Lusterko hm nie pomogło nie było nic widać, tkliwe i bolesne...po kilku dni nacisnęłam i ropa.
nie wkręcaj się.
tylko, że Anię to nie boli... -
ehh jak nie urok to sra****
nic zobaczymy co sie wydarzyi jak cos skonsultuje to z ginkiem
Anutka lubi tę wiadomość
-
przy dotyku nie boli tylko jak siedze to odczuwam delikatny uscik w tym miejscu
teraz np wstalam pochodzilam i znowu nic nie wyczulam .. moze cos tam si po prostu buduje - b w tych okolicach mialam kiedys cos w stylu wrzodka tyle ze wtedy masc pomogla i zniklo :)wiec moze sie buduje znowu tej samej okolicy
no nic zobaczymy ..dobra przejdzmy do innych temtow -
Ania_84 wrote:przy dotyku nie boli tylko jak siedze to odczuwam delikatny uscik w tym miejscu
teraz np wstalam pochodzilam i znowu nic nie wyczulam .. moze cos tam si po prostu buduje - b w tych okolicach mialam kiedys cos w stylu wrzodka tyle ze wtedy masc pomogla i zniklo :)wiec moze sie buduje znowu tej samej okolicy
no nic zobaczymy ..dobra przejdzmy do innych temtow
to są miejsca szczególnie narażone na bakterie... ja miałam rok temu jakiś stan zapalny pochwy i oczywiście do gina nie poszłam, ale kumpela dało mi maść i czopki clotrimazolum, które od tego czasu mam zawsze w apteczcecedr697 lubi tę wiadomość
-
clotrimazolum - własnie taka mialam masc
i dziala naprawde cuda
Anutka, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:clotrimazolum - własnie taka mialam masc
i dziala naprawde cuda
działa i tabletki dopochwowe... chociaż żałuję, że do gina nie poszłam , nie wiem jaka to infekcja była, a czytałam , że chlamydia wpływa na płodność...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja mam zakaz mężusiowy picia codziennie
oki a oranzada albo herbatka
??
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:działa i tabletki dopochwowe... chociaż żałuję, że do gina nie poszłam , nie wiem jaka to infekcja była, a czytałam , że chlamydia wpływa na płodność...
Anutka lubi tę wiadomość