WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Anutka zawsze mozesz isc na biocenoze pochwy koszt 20 zl a wyhodzi ci odrazu cy sa jakies bakterie - ja ostatnio bylam i wyszo wsio super i ciesze sie bo przynjamneij wiedzilam ze jest ok
o a gdzie to można zrobić ???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:o a gdzie to można zrobić ???
tak jak cytologie wymaz z pochwy czy biocenoze
bierze probke z szyjki oglada pod mikroskopem i po jakis 5-10 min wiadomo wsio
U mojego gina akurat tymzajmuje sie poloznaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 20:47
-
mała_mi wrote:Oj, ja dziś herbatkę i wodę popijam, hehe
Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U gina
tak jak cytologie wymaz z pochwy czy biocenoze
bierze probke z szyjki oglada pod mikroskopem i po jakis 5-10 min wiadomo wsio
U mojego gina akurat tymzajmuje sie polozna
mój gin pobiera a potem oddaje do badania, nie ma usg w gabinecie ani mini laboratorium więc pewnie i tak by mi nic nie powiedział, ale jak robiłam cytologie w czerwcu to w wyniku nie było bakterii i 1 stopień poprawnościAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie niepijace! Ja tez na sucho, bo przy tabsach zakaz. Ale cholery maja w ciul skutkow ubocznych. Podstawcie mi wiadro, bo bede zwracac!
A cycochy to az pala takie gorace i wrazliwe!
Umieram! I nie mam sie czym wzmocnic! O losie!Anutka, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
No to super Anutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 21:07
Anutka lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Witam ponownie niepijace! Ja tez na sucho, bo przy tabsach zakaz. Ale cholery maja w ciul skutkow ubocznych. Podstawcie mi wiadro, bo bede zwracac!
A cycochy to az pala takie gorace i wrazliwe!
Umieram! I nie mam sie czym wzmocnic! O losie!
a po lutce nawet luzAnutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Aniu a może betę zrób co ???
zadzwonie do gina i niech mi powie co robic
czy spokojnie moge bez lutki odczekac 2 dni do dnia @ czy lepiej isc na bete
Akurat labolatorium jest czynne 24/h przez 7 dni w tygprzyszpitalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 21:14
-
biedronka1982 wrote:Sennosc tez przy moich cuksach wzmozona, wiec z gory przepraszam, jesli odplyne bez pozegnania!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A tak w ogole to juz my sie z moim pogodzili. Mowie mu wiec, zeby sobie nic nie wkrecal, jak mi niedobrze bedzie, bo to po tabletach. A on mi na to, ze spoko, ale ze to ja mam sie nie nakrecac!
ja mojego oddelegowalam do kolegow na bilardabo mi chodzi od pokoju do pokoju i gorzej o czekanie znosi niz ja
biedronka1982, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hehe ma glowe
ja mojego oddelegowalam do kolegow na bilardabo mi chodzi od pokoju do pokoju i gorzej o czekanie znosi niz ja
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość