WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:No ja śluzu też nie miałam a jak już był to mało. Ale ja dop 1 cykl na ziołach
Ale chyba bym nie przerywała. A zamierzasz pić cały cykl czy do owu?
No ja też pierwszy cykl z ziołami. No właśnie nie wiem co mam robić... Przyszłam po poradę do Was... Chciałam pić cały... ale teraz nie wiem. -
Maka wrote:No ja też pierwszy cykl z ziołami. No właśnie nie wiem co mam robić... Przyszłam po poradę do Was... Chciałam pić cały... ale teraz nie wiem.
Nie chce źle doradzić ale ja bym piła
-
nick nieaktualny
-
:*
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Bedzie dobrze Anutka
zobaczysz
A co do pamietnika to mnie zmobilizowalas - tylko troche teraz niemam czasu - ale pozniej go troche uzupelnieAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Bedzie dobrze Anutka
zobaczysz
A co do pamietnika to mnie zmobilizowalas - tylko troche teraz niemam czasu - ale pozniej go troche uzupelnie
mąż mnie dzisiaj zaskoczył... zaczął odkładać pieniądze więc zapytałam "na co to"... a on, że "na badania" i tak się zastanawiam czy nie wmawiamy sobie problemuAnia_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:mąż mnie dzisiaj zaskoczył... zaczął odkładać pieniądze więc zapytałam "na co to"... a on, że "na badania" i tak się zastanawiam czy nie wmawiamy sobie problemu
ale po rozmowie - bardzo duzo mi wyjasnil i teraz po czesci rozumiem co mu w duszy gra w te dni
dlatego stwierdzilam ze nie bede mu mowic ze to te dni
Wczoraj tez troche porozmawialismy i naprawde to co myslalam ze nas przerasta okazało sie troche na wyrost
faceci tez to wszystko przechodza na swoj sposob jelsi wiedza ze sie staramy o dzidziusiaAnutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam do świata żywych.
Boże dzięki ci za tesciowa która od wczoraj miała moje dziewczyny wiec mogłam spokojnie pochorowac dziś
Przeczytałam was, aż dziwne bo nie za dużo tego bylo...
Widzę ze większość dziewczyn jakaś taka rozmemłana dziś, jak i ja.
Głowy do góry Kochane, jutro będzie lepszy dzień :* :* :*Anutka, Ania_84, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiesz ja tez mialam takie poczucie ze wmawiam to sobie - bo mialam dczucia ze robi wszystko zeby nie w te dni
ale po rozmowie - bardzo duzo mi wyjasnil i teraz po czesci rozumiem co mu w duszy gra w te dni
dlatego stwierdzilam ze nie bede mu mowic ze to te dni
Wczoraj tez troche porozmawialismy i naprawde to co myslalam ze nas przerasta okazało sie troche na wyrost
faceci tez to wszystko przechodza na swoj sposob jelsi wiedza ze sie staramy o dzidziusia
w tym cyklu nie powiem mu kiedy są dni... nie zmuszę do niczego... będzie inaczej
testy owu będę robić, ale dla siebie... a jak TEGO dnia moje mizianie się do niego nic nie da to odpuszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 19:56
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
a ja serio martwie sie tym zgrubienie co opisywalam - rano bylo pozniej jak poszlismy sie przejs popoludniu nie bylo a teraz znowu jest i badz tu madym..;/ czemu ja tak wszystkim sie przejmuje ;/
Kurde moze to od ciaglego siedzenia ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 19:56
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a ja serio martwie sie tym zgrubienie co opisywalam - rano bylo pozniej jak poszlismy sie przejs popoludniu nie bylo a teraz znowu jest i badz tu madym..;/ czemu ja tak wszystkim sie przejmuje ;/
Kurde moze to od ciaglego siedzenia ??
ale jakie to zgrubienie ???Ania_84 lubi tę wiadomość