WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - taka rada co do badan facetów - jak juz bedziecie robic - to zróbcie im tez badania na tarczyce - nasz ginek podpowiedział nam to gdy zobaczyl pierwszy raz wyniki z nasienie - zrobilismy wszystko łądnie wyszło - z czego jestem przeszczesliwa - na szczescie okazałosie ze wyniki były pogorszone przez posiew - ale to juz mówiłam
A o tarczycy sobie przypomniałąm bo wczoraj akurat trafilismy z M na taki artykul - i sie nawet zapytal czy on miał robione - bo ten mój łobuz to nawet polowe badan nie wie jakie sapobrali mu krew ok wyniki były ok to super
ale jakie to wyniki to chyba nie wiedzial
Aaa..bo nie napisałam w sumie - na płodnosc u facetów moze wpływac nadczynnosc tarczycyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:43
Martuśka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
dobrze że mówisz:)
ile się można tutaj dowiedziećAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Takze biedronka - moze zacznij od mniej krepujacych badan - niech zrobi sobie badania krwi najpierw ...oprocz tarczycowych mozna spradzic testosteron
jak te wyjda dobrze to zacznij moze mówic ze juz czesc sprawdziliscie to moze teraz by zrobił posiew - zeby sprawdzic czy nie ma jakiegos stanu zapalnego
- tu niezlym chwytem jest ... bo wiesz jakby tak bylo ze jest jakas infekcja - np zapalenie pecherza głupi to jak sie
bakterje moga miedzy nami krazyc wiec ty zrob posiew a ja zrobie sobie biocenoze
a do posiewu skoro juz oddajesz nasienie to odrazu sie zrobi spermogramm
wiesz moze tak podchwytliwie go wziasc
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ania ależ ty podstępna jesteś...
dzizaz, ja wczoraj popiłam z siostrami M i ledwo się trzymam dziś.
A co do podstepnoscito nie raz mi sie uda
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buu
<przytul>
Trzymam kciuki w takim razie za nastepny i pijj wineczkoJus1985, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Ania jakaś ty podstępna aż się boję co ty nam tu możesz wbajerować (jakiś grupowy albo co...)
i my się na to zgodzimy i jeszcze zadowolone będziemy.
Mam nadzieję ze nie wykorzystasz tego przeciwko nam?
Nie mam dzisiaj wolnego jest zlecenie trza wykonać więc wykonuję...(jak widać). Na szczęście albo nieszczęscie pracuję w domu więc...jak będę się obijać to oszukam tylko siebie.
Nie no przeciwko wam nigdy
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:tulam.. i niestety, przeczuwam, ze mi tez jeszcze bedzie dane popic w tym miesiacu..
pamietaj
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie moge sie zebrac
masakra jakas ..ale trzeba ;/
ja tez co rusz latam do kibelka bo jak mitylko zaczyna byc mokro to juz ocho...paszczakin lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Wypuscili mnie narszcie z tego kolhozu! Jupi!
I wiecie co? Uwielbiam praktykantow! Nie dosc, ze czasem ciacho sie zdarzy, to jeszcze robote za mnie odwala, a ja moge w tym czasie na ovu klikac!
biedrona tak nie można, toż to skandalbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dobrze Ci.. jak ja swojej roboty nie zrobie to bedzie lezec i czekac, nikt sie za to nie wezmie. ale praktykant by mi problemu nie rozwiazal, no chyba zeby tak stal nade mna i plecy masowal
Masowanie plecow znaczy! No i darmowa wyzera od czasu do czasu. Dzis np. pieczone ziemniaki byly. A ze ciche dni mam w chalupie, to sie nawpieprzalam i gary mam dzis w nosie!
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie liczechyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp