WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - taka rada co do badan facetów - jak juz bedziecie robic - to zróbcie im tez badania na tarczyce - nasz ginek podpowiedział nam to gdy zobaczyl pierwszy raz wyniki z nasienie - zrobilismy wszystko łądnie wyszło - z czego jestem przeszczesliwa - na szczescie okazałosie ze wyniki były pogorszone przez posiew - ale to juz mówiłam
A o tarczycy sobie przypomniałąm bo wczoraj akurat trafilismy z M na taki artykul - i sie nawet zapytal czy on miał robione - bo ten mój łobuz to nawet polowe badan nie wie jakie sa
pobrali mu krew ok wyniki były ok to super
ale jakie to wyniki to chyba nie wiedzial 
Aaa..bo nie napisałam w sumie - na płodnosc u facetów moze wpływac nadczynnosc tarczycy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:43
Martuśka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
dobrze że mówisz:)
ile się można tutaj dowiedzieć
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Takze biedronka - moze zacznij od mniej krepujacych badan - niech zrobi sobie badania krwi najpierw ...oprocz tarczycowych mozna spradzic testosteron
jak te wyjda dobrze to zacznij moze mówic ze juz czesc sprawdziliscie to moze teraz by zrobił posiew - zeby sprawdzic czy nie ma jakiegos stanu zapalnego
- tu niezlym chwytem jest ... bo wiesz jakby tak bylo ze jest jakas infekcja - np zapalenie pecherza głupi to jak sie
bakterje moga miedzy nami krazyc wiec ty zrob posiew a ja zrobie sobie biocenoze
a do posiewu skoro juz oddajesz nasienie to odrazu sie zrobi spermogramm
wiesz moze tak podchwytliwie go wziasc
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Hhehe.. łojjj mała toś porządziłamała_mi wrote:Ania ależ ty podstępna jesteś...

dzizaz, ja wczoraj popiłam z siostrami M i ledwo się trzymam dziś.
A co do podstepnosci
to nie raz mi sie uda
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buu

<przytul>
Trzymam kciuki w takim razie za nastepny i pijj wineczko
Jus1985, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie jest to samo - pracuje w domu ..cedr697 wrote:Ania jakaś ty podstępna aż się boję co ty nam tu możesz wbajerować (jakiś grupowy albo co...)
i my się na to zgodzimy i jeszcze zadowolone będziemy.
Mam nadzieję ze nie wykorzystasz tego przeciwko nam?
Nie mam dzisiaj wolnego jest zlecenie trza wykonać więc wykonuję...(jak widać). Na szczęście albo nieszczęscie pracuję w domu więc...jak będę się obijać to oszukam tylko siebie.
Nie no przeciwko wam nigdy
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poki nie ma @ jestes w ciazypaszczakin wrote:tulam.. i niestety, przeczuwam, ze mi tez jeszcze bedzie dane popic w tym miesiacu..
pamietaj
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie moge sie zebrac
masakra jakas ..ale trzeba ;/
ja tez co rusz latam do kibelka bo jak mitylko zaczyna byc mokro to juz ocho...
paszczakin lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Wypuscili mnie narszcie z tego kolhozu! Jupi!
I wiecie co? Uwielbiam praktykantow! Nie dosc, ze czasem ciacho sie zdarzy, to jeszcze robote za mnie odwala, a ja moge w tym czasie na ovu klikac!
biedrona tak nie można, toż to skandal
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tez mam w pakiecie!paszczakin wrote:dobrze Ci.. jak ja swojej roboty nie zrobie to bedzie lezec i czekac, nikt sie za to nie wezmie. ale praktykant by mi problemu nie rozwiazal, no chyba zeby tak stal nade mna i plecy masowal

Masowanie plecow znaczy! No i darmowa wyzera od czasu do czasu. Dzis np. pieczone ziemniaki byly. A ze ciche dni mam w chalupie, to sie nawpieprzalam i gary mam dzis w nosie!
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie licze
chyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH