WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:bosz biedronka, gdzie Ty pracujesz? wez mnie do siebie!
Kocham moja prace, a najbardziej w dniu wyplaty!
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie liczechyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp -
cedr697 wrote:paszczakin, ania nie doszukiwać mi się na siłe @ bo i tak nie przyjdzie. musicie się z nią pożegnać na 9 mies!
spoko niebede ganiac co godzine do wc bede latac co 1,15
nie tak serio serio to mi ogolnie nic nie dolega..czuje se jak nacpana
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
osz Ty biedrono
masz za dobrze, nie na tego sie czytac nie chcebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie liczechyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Qwa, przekichane! Ja owszem, lubie wino, ale bez przesady! Nie wiem, jak Cie pocieszyc, moze tym, ze z moim tez nie gadam, to jest nas chociaz dwie...
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dokładnie ja tez lubie nie raz napic sie ale przez % nigdy nie zepsulam nam planow- zrsezta akurat moj tez nie bo on ogolnie malo pije ...sfochuj sie na niego wygon na kanape ..albo co niech odczuje ze zawalil i juz ..
Daj mu embargo na seks, ale w plodne przycisnij i potem znow embargo! Niech ma!
Jus1985, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Witajcie Kochane :* Mam doła... Po tych ziołach o. sroki wszystko jest jakies dziwne.. już 16 dc a owuli ani słychu ani widu...
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Witajcie Kochane :* Mam doła... Po tych ziołach o. sroki wszystko jest jakies dziwne.. już 16 dc a owuli ani słychu ani widu...
mi wyskoczyła w najmniej odpowiednim momencie
Znaczy sie nieprzewidzianym
miałam miec 15-17dc a miałam 20dcWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 14:52