WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuz slinka Ci leci, a ja jeszcze o basenie nie napisalam (to w czwartki za friko) no i o bonusach typu wolne na swieta i takie tam!paszczakin wrote:bosz biedronka, gdzie Ty pracujesz? wez mnie do siebie!
Kocham moja prace, a najbardziej w dniu wyplaty!
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQwa, przekichane! Ja owszem, lubie wino, ale bez przesady! Nie wiem, jak Cie pocieszyc, moze tym, ze z moim tez nie gadam, to jest nas chociaz dwie...Jus1985 wrote:No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie licze
chyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp -
hehecedr697 wrote:paszczakin, ania nie doszukiwać mi się na siłe @ bo i tak nie przyjdzie. musicie się z nią pożegnać na 9 mies!

spoko niebede ganiac co godzine do wc bede latac co 1,15
nie tak serio serio to mi ogolnie nic nie dolega..
czuje se jak nacpana
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
osz Ty biedrono

masz za dobrze, nie na tego sie czytac nie chce
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dokładnie ja tez lubie nie raz napic sie ale przez % nigdy nie zepsulam nam planow- zrsezta akurat moj tez nie bo on ogolnie malo pije ...sfochuj sie na niego wygon na kanape ..albo co niech odczuje ze zawalil i juz ..Jus1985 wrote:No i plany runęły ...
M był u kolegi na godzine, było ciut dłużej, i wrócił pijany. Na początku myślałam że się zgrywa, ale jak poszedł do kibelka i troche zwrócił to mu uwierzyłam. W dodatku cała rolka papieru mu wpadła i próbował ją spuścić <wnerw> mało kibelka nie zapchał a mamy tylko jeden. No i nie pojedziemy na zawody crossowe - to akurat mi na rękę bo brzuszek boli, ale i na kolacje nie licze
chyba że sobie sama zrobie i sama będę piła.
I tu mam do was pytanie czy wy- kobiety- też tak potraficie popsuć plany przez %? Albo czy chociaż znacie jakąś co potrafi? Bo ja to zaczynam wierzyć że faceci są z innej planety ... Planety Małp -
nick nieaktualny
-
Nie no bez przesady pocieszać mnie nie trzeba aż taka zła nie jestem, narazie śpi więc zdenerwowanie mniejsze jeszcze jest. Ale zobaczymy co zrobi jak wytrzeźwieje. Troche zołza jestem oblałam kibelek domestosem a on tego na trzeźwo nie znosibiedronka1982 wrote:Qwa, przekichane! Ja owszem, lubie wino, ale bez przesady! Nie wiem, jak Cie pocieszyc, moze tym, ze z moim tez nie gadam, to jest nas chociaz dwie...
-
nick nieaktualnyEj, ej, ej! Kanapa moj patent, nie na kazdego dziala!Ania_84 wrote:dokładnie ja tez lubie nie raz napic sie ale przez % nigdy nie zepsulam nam planow- zrsezta akurat moj tez nie bo on ogolnie malo pije ...sfochuj sie na niego wygon na kanape ..albo co niech odczuje ze zawalil i juz ..
Daj mu embargo na seks, ale w plodne przycisnij i potem znow embargo! Niech ma!
Jus1985, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co ja jak odstawiłam ziółka 18 dc bo musiałam antybiotyk to 19 miałam owuMaka wrote:Witajcie Kochane :* Mam doła... Po tych ziołach o. sroki wszystko jest jakies dziwne.. już 16 dc a owuli ani słychu ani widu...
-
Maka spokojnie moze sie troche spozni 16dc nie jest zleMaka wrote:Witajcie Kochane :* Mam doła... Po tych ziołach o. sroki wszystko jest jakies dziwne.. już 16 dc a owuli ani słychu ani widu...
mi wyskoczyła w najmniej odpowiednim momencie 
Znaczy sie nieprzewidzianym
miałam miec 15-17dc a miałam 20dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 14:52
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH