WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Że niby ja wiem :o eee nie wiem
Ja tylko Ani mówię, żeby paluchów nie pchała w pochwę ( że niby dla dobra ! a ja po prostu zazdrosny jestem
)
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka wrote:a mamy jakaś zafasolkowaną z tego wątku ???
Anutka no ja przecież, już od 3 dniw ciąży jestem
Kierzynka no to się nie stresuj, meliskę sobie zaparz. Mam wrażenie że @ do ciebie nie przyjdzie ani jutro, ani pojutrzekierzynka, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:heheh ja od 7 listopada
A od ostatniej @ to juz bedzie koniec 5 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 19:50
Anutka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Że niby ja wiem :o eee nie wiem
Ja tylko Ani mówię, żeby paluchów nie pchała w pochwę ( że niby dla dobra ! a ja po prostu zazdrosny jestem
)
hahahahaAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:a ja konkretnie od @ !!! jak szaleć to szaleć
Anutka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Że niby ja wiem :o eee nie wiem
)
mała_mi lubi tę wiadomość
-
moje zostalo w domku ;( a dzis znowu ssała z rana moje ucho <hahaha> przecudak jest a jak sie wpycha do mnie z rana zeby ja poglaskac i dac papu
kierzynka lubi tę wiadomość
-
kurde zaczynam sie martwic bo mnie nic nie boli ..tylko raz na jakis czas zakłuje w okolicach lewego
Anutka lubi tę wiadomość
-
Biocenoza pochwy, często nazywana oceną stopnia czystości pochwy, badaniem flory z pochwy lub rozmazem z pochwy, odpowiada na dwa zasadnicze pytania: Czy istnieje stan zapalny w obrębie pochwy? Jaki jest rodzaj tego zapalenia (np. bakteryjne, grzybicze itd.)?
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Biocenoza pochwy, często nazywana oceną stopnia czystości pochwy, badaniem flory z pochwy lub rozmazem z pochwy, odpowiada na dwa zasadnicze pytania: Czy istnieje stan zapalny w obrębie pochwy? Jaki jest rodzaj tego zapalenia (np. bakteryjne, grzybicze itd.)?