WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś znów miałam dzień w pracy taki se.. chyba przechwaliłam tą moją pracę. I za bardzo biorę wszystko do siebie, za bardzo się poświęcam a potem po doopie dostaje26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Kierzynka mi wino wyszło... I nie wiem czy jak otworze nową butelkę to mnie M nie ochrzani, w końcu w ciąży jestem
Pokaz mu, kto rzadzi! Jak cos to pamietaj: KANAPA!
Ania_84, mała_mi, celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka Twój to pewnie przeszczęsliwy ze do łóżka wróci
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:biedronka Twój to pewnie przeszczęsliwy ze do łóżka wróci
Bleh, tylko za kare!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 20:49
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:heloł
mojej mamie śniło się że jestem w ciaży i bedę miała córeczkę... ach cudowny sen, szkoda że w tym cyklu sie nie spełni..
ja w łikend też miałam podobny sentylko nie wiem jakiej płci było
byłam taka szczęśliwa....w śnie ...
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ja swojego też nie wygoniłam na kanapę
bo ma/miał kawalerkę hahaha
Spoko ja jeden pokój już urządzam w myślach na pokój dziecięcyto WASZA wina !
a za tydzień na badania idę.. mam nadzieję, że płodne za niedługo będą..
MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja swojego też nie wygoniłam na kanapę
a ja drżę przed czwartkowymi wynikami małża... -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja swojego też nie wygoniłam na kanapę
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Prostota tej zapiekanki nie zna granic!
Skladniki:
6 srednich ziemniakow
1 brokul
ok 400 g miesa mielonego
fix do zapiekanki z brokulami (od biedy moze byc do ziemniaczanej czy jakiej tam badz)
ser
W wyzej wymienionej kolejnosci ukladamy skladniki w naczyniu do pieczenia (ziemniaki obrac i pokroic w talarki, a brokula poporcjowac w tzw. rozyczki), zalewamy fixem wymieszanym z woda wg przepisu na opakowaniu, zakrywamy serem i pieczemy ok 45 min w 200-220 stopniach. Ewentualnie mozna wszystko jeszcze sypnac sola i pieprzem, jak ktos lubi bardziej wyraziste smaki.
Tyle!
jutro gotuję
nie nie jutro, na jutro mam obiad!pojutrze!
-
biedronka1982 wrote:To bardzo spokojni musicie byc oboje! Ja to nawet u kolezanki raz spalam ze zlosci! Ale sie martwil, bo oczywiscie nie zameldowalam, dokad ide!
Wiesz, M jest rzeczywiście uosobieniem spokoju, ale ja tak mam ze zamiast się wydrzeć na niego to dusze w sobie wszystko i się wyzywam na garnkach w kuchni albo przy sprzątaniu. Jakieś tam kłótnie były, ale żadnych awantur niet.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Wiesz, M jest rzeczywiście uosobieniem spokoju, ale ja tak mam ze zamiast się wydrzeć na niego to dusze w sobie wszystko i się wyzywam na garnkach w kuchni albo przy sprzątaniu. Jakieś tam kłótnie były, ale żadnych awantur niet.
zazdroszczę tej ostoi spokojubiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Wiesz, M jest rzeczywiście uosobieniem spokoju, ale ja tak mam ze zamiast się wydrzeć na niego to dusze w sobie wszystko i się wyzywam na garnkach w kuchni albo przy sprzątaniu. Jakieś tam kłótnie były, ale żadnych awantur niet.
Jus1985 lubi tę wiadomość