WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:zazdroszczę tej ostoi spokoju
A ja czasem mam dość. Wolałabym wyładować co mam na wątrobie i by mi ulżyło. Ale z nim to sie nie da
Dobra. Otwarlam wino. Hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 21:13
MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:A ja czasem mam dość. Wolałabym wylądować co mam na wątrobie i by mi ulżyło. Ale z nim to sie nie da
Dobra. Otwarlam wino. Hihi.
i tak trzymaćzdrówko
ja to walę prosto z mostu, aż się szyby trzęsą
dobrze że niezbyt częstobiedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dronka ja chcę !
Obie byśmy chłopów po kątach rozstawiały
biedronka1982 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:To tak, jak ja! W ogole oboje w tym zwiazku w pelni eksploatujemy nasze jezyki!
nie ma się co oszukiwać, sprawy trzeba stawiać jasno i mówić WIELKIMI literami, żeby wszystko dobrze zrozumieli
Jus1985, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka, nie wiem czy by ci to na zdrowie wyszło. Bo o ile nasze dziewczyny są z osobna cud miód i orzeszki to obie razem w jednym pomieszczeniu to burza z piorunami
Zagadka tematyczna: czym sie rozni pedofil od pedagoga? Ten pierwszy naprawde kocha dzieci!mała_mi, Jus1985, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dronka
pewnie bardzo na nie-małża krzyczysz
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ja zze swoim też się kiedyś potrafilismy kłócić, ale teraz więcej rozmawiamy, staramy sie bez uniesień. Zazwyczaj ja sie unosze. Ale jak juz jestem na maksa wkurw.... to używam mądrych słów i zazwyczaj M tak sie zamyśli nad tym słowem ze i tak on przeprasza
nawet jak nie jego wina
biedronka1982, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Jedziesz! Jak znam zycie, za chwile bedzie wolny kwadrat obok! Tam to sie lokatorzy jak na dworcu przewijaja. Ja nie wiem, za glosno im albo?
Ty, a może to przez twoje wrzaski się sąsiedzi wynoszą ;PJus1985, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve: dealer gin poleca: 5€, a ile radosci! Jus: a jakie to madre slowa, moze skorzystam. Japoneczka i mala mi: ja nie krzycze tylko mowie wyraznie i drukowanymi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 21:28
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dronka - to waz no moze przyjedz do nas troche sie podrezsz to moze nasz zywy monitorin sie wyprowadzi
-
biedronka1982 wrote:Eve: dealer gin poleca: 5€, a ile radosci! Jus: a jakie to madre slowa, moze skorzystam. Japoneczka i mala mi: ja nie krzycze tylko mowie wyraznie i drukowanymi!