WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Panie
Z cyklu humor z ovu. Przeglądam dziś sobie wykresiki inncyh staraczek jak co rano przy kawce i czytam czytam te notatki a tam 20 dzień cyklu:
"Dziś zrobiło mi się 5 razy niedobrze"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 08:19
cedr697, mała_mi, Ciapulinka, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry moje drogie
ja zawijam kiece i lecę.. do tyry
buziaki
nezumi lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Dzien dobry
Kawka przeglad prasówk "ovu"i do pracy
nezumi, mała_mi, Ciapulinka, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:
Ja mam dzs płaczliwy nastrój wiec @ sie zbliza -
nick nieaktualny
-
jaki słodki :**
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
paszczakin wrote:
do miziania
a jakie oczyska..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 12:58
amela lubi tę wiadomość
-
Mój nastr ój jest do D****
Dpadła mnie deprecha i co rusz rycze byle g mnie rozwala... jeszcze mi wyjechali z tekstem ze jak nie zaplace 900 zl to mi nie wydadza moich dokumentow- jak skladalam na uczelnie - zeby bylo smieszniej to nawte raz na zajeciach nei bylam ..i teraz jak po 3 latach potrzeny mi suplement dyplomu - to nie ...jak zaplace 900 zl to mi oddadza poki co dadza kopie za zgodnosc z org.. no to mowie a wale to dawaj kopie i mnie to rypie generalnie a wy sie udławcie tym orginałem ;/ -
Ania_84 wrote:Mój nastr ój jest do D****
Dpadła mnie deprecha i co rusz rycze byle g mnie rozwala... jeszcze mi wyjechali z tekstem ze jak nie zaplace 900 zl to mi nie wydadza moich dokumentow- jak skladalam na uczelnie - zeby bylo smieszniej to nawte raz na zajeciach nei bylam ..i teraz jak po 3 latach potrzeny mi suplement dyplomu - to nie ...jak zaplace 900 zl to mi oddadza poki co dadza kopie za zgodnosc z org.. no to mowie a wale to dawaj kopie i mnie to rypie generalnie a wy sie udławcie tym orginałem ;/
Z tymi uczelniami to chyb wszędzie jakieś problemy są !!
Może zjedz sobie kawałek czekoladki na poprawę nastroju, mi zawsze pomaga :*Ania_84 lubi tę wiadomość
amela wrote:No to faktycznie niefajnie
Z tymi uczelniami to chyb wszędzie jakieś problemy są !!
Może zjedz sobie kawałek czekoladki na poprawę nastroju, mi zawsze pomaga :*
Jeszcze mnei dobił dzis lekarz - z ktorym wspolpracuje mówie n=dajcie mi 2 tyg wczesnei j zmiany - zebym mogla wprowadzic do NFZ ... a ten mi dzwoni Pani Aniu trzeba wprowadzic nowego lekrza pytam od kiedy - a ten 18.11 <śćiana> 5 dni przed - nozesz w morde jeza - wiec powiedzialam dobze ale rozliczenie bedzie opoznione bo ja sie nie rozpieciorze ;/ a ze trafil akurat na moj gorszy dzien - to sie po prostu wydarlam.. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 15:11
amela, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:własnie wpieerniczyłam połowe
Jeszcze mnei dobił dzis lekarz - z ktorym wspolpracuje mówie n=dajcie mi 2 tyg wczesnei j zmiany - zebym mogla wprowadzic do NFZ ... a ten mi dzwoni Pani Aniu trzeba wprowadzic nowego lekrza pytam od kiedy - a ten 18.11 <śćiana> 5 dni przed - nozesz w morde jeza - wiec powiedzialam dobze ale rozliczenie bedzie opoznione bo ja sie nie rozpieciorze ;/ a ze trafil akurat na moj gorszy dzien - to sie po prostu wydarlam.. ;/
dziś ten dzień jakiś do bani w ogóle !
A czym się Kochana zajmujesz bo ja chyba nie doczytałam jakoś wcześniej ?Ania_84 lubi tę wiadomość
Cała osbsługa informatyczna i administracyjna placówek medycznych
- wspołpraca z NFZ, rozliczanie swiadczen kontraktowanie i takie tam
wiem ....a dwa ze ja na dzien lub dwa przed @ zawsze taki mam ..za to pozniej wrzucam na luz - tylko mogla by ta malpa jak juz ma przyjsc niech przyjdzie w piatek bo chce sie napic - a jak sie napije dzis lub jutro to nie bedzie mi sie chcialo pracowacamela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Cała osbsługa informatyczna i administracyjna placówek medycznych
- wspołpraca z NFZ, rozliczanie swiadczen kontraktowanie i takie tam
wiem ....a dwa ze ja na dzien lub dwa przed @ zawsze taki mam ..za to pozniej wrzucam na luz - tylko mogla by ta malpa jak juz ma przyjsc niech przyjdzie w piatek bo chce sie napic - a jak sie napije dzis lub jutro to nie bedzie mi sie chcialo pracowac
a na kiedy masz termin @ ? życzę CI żeby nie przyszłaAnia_84 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif