WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamela wrote:hej
ja otwieram wino właśnie
Też bym chciała mieć tylko takie problemyhehehee
Matko i Corko!
Lej, amela, lej to wino!mała_mi, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Pij za mnie, bo mnie tak nosi, ze bym chetnie zdezynfekowala wewnetrzne organy spirytusem. Ale w imie mojego byc moze poczetego dzieciecia, poswiece te czesc mojego zycia. Ogolnie ONO bardzo duzo poswiecen mnie juz kosztowalo. Strach pomyslec, co bedzie dalej. I jeszcze jak sie w ojca wrodzi?
Matko i Corko!
Lej, amela, lej to wino!
uwaga polewambiedronka1982 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnymała_mi wrote:ty się przyzwyczajaj, bo jak @ do ciebie nie zawita już, to dość długo nie popijesz....
-
biedronka1982 wrote:E, herezje jakies! Lampka wina w ciazy nie powoduje zadnego FAS u dzieciecia. To mozna mu tylko zafundowac dlugotrwalym, nadmiernym i przewleklym alkoholizowaniem sie w ciazy!
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
biedronka1982 wrote:E, herezje jakies! Lampka wina w ciazy nie powoduje zadnego FAS u dzieciecia. To mozna mu tylko zafundowac dlugotrwalym, nadmiernym i przewleklym alkoholizowaniem sie w ciazy!
w ten temat się nie zgłębiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 18:23
-
nick nieaktualnyamela wrote:Moja koleżanka w ciązy miała non stop mdłości, i któregoś pięknego dnia napiła się piwa od męża bo taką miała ochote i co mdłości.. ja ręką odjął
mała_mi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, cos mi sie przypomnialo: ta moja kolezanka z pracy, co to w ciazy jest, patrzyla dzis na mnie jak na wariatke, jak mi sie w glowie zakrecilo. Ogolnie mam dzis taka karuzele w glowie, ze hej! Oczywiscie wina tabletek, ale przeciez jej nie powiem przy wszystkich: "Wiesz, w glowie mi sie kreci, bo biore progesteron na problemy z poczeciem!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 18:28
celia lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:A, cos mi sie przypomnialo: ta moja kolezanka z pracy, co to w ciazy jest, patrzyla dzis na mnie jak na wariatke, jak mi sie w glowie zakrecilo. Ogolnie mam dzis taka karuzele w glowie, ze hej! Oczywiscie wina tabletek, ale przeciez jej nie powiem przy wszystkich: "Wiesz, w glowie mi sie kreci, bo biore progesteron na problemy z poczeciem!"
ja postanowiłam sobie ze zbadam ten progesteron cały, tak dla pewności!biedronka1982 lubi tę wiadomość
biedronka1982 wrote:A, cos mi sie przypomnialo: ta moja kolezanka z pracy, co to w ciazy jest, patrzyla dzis na mnie jak na wariatke, jak mi sie w glowie zakrecilo. Ogolnie mam dzis taka karuzele w glowie, ze hej! Oczywiscie wina tabletek, ale przeciez jej nie powiem przy wszystkich: "Wiesz, w glowie mi sie kreci, bo biore progesteron na problemy z poczeciem!"
trzeba było powiedzieć że sobie jednego głębszego strzeliłaśamela, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:no tak, w pracy to ciężko jest ukryć cokolwiek !
ja postanowiłam sobie ze zbadam ten progesteron cały, tak dla pewności!Czarnula87, mała_mi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Nie no, u nas za chlanie sie wylatuje, wiec lepiej tak nie gadac!
Zwalilam wszystko na niskie cisnienie!
aaaaaaaaaa zapomniałam, agenci nie piją przecieżbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ja dziś chyba sobie walne winko a co tam, w ciąży na pewno nie jestem !
Pije ktoś?
jaaaaaale po fitnesiku na który zaraz wychodzę
małż ma wyniki posiewu idealnejuuuupiii!!!!
teraz planujemy zdiagnozować nasionkobiedronka1982, izabelka04, amela lubią tę wiadomość