WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki kłaniam się z dinozaura ):
ależ mnie dziś połamało,boli mnie podbrzusze, miednica, macica i nie wiem co qrwa jeszcze chyba na rentę pójdę,albo fasola miejsce se robi ja cież pierdziele
a tak co u was poza tym, ze niektorzy piją, inni nie piją bo nie mogą jeszcze inni narzekają a jeszcze inni się przejmują?????
nie no wieczornica na psy schodzi POLEJCIE to może te skurczyki se pójdą...MalutkaEve, kierzynka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jaaaaa
ale po fitnesiku na który zaraz wychodzę
małż ma wyniki posiewu idealnejuuuupiii!!!!
teraz planujemy zdiagnozować nasionko
to wy już nie diagnozujcie nic, tylko do łóżkaalbo w sumie do kuchni, łazienki, czy gdzie tam
MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ci, ktorych lubie, i tak wiedza, ze sie staram. Mam wiecej zacisnietych kciukow dzieki temu. Ale tej ciezarnej nie chce zawracac glowy jakimikolwiek problemami. Ona jest taka piekna i taka szczesliwa w tej ciazy, ze po co ja stresowac tym, ze ktos nie moze! Zreszta czekam az sie maluch zacznie ruszac i bede ja wtedy obmacywac po brzuchu, bo, jak wiadomo, w ten sposob wirusy ciazowe przeskakuja przeciez!
wymacałam już kilka brzuchów..
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dziewczynki kłaniam się z dinozaura ):
ależ mnie dziś połamało,boli mnie podbrzusze, miednica, macica i nie wiem co qrwa jeszcze chyba na rentę pójdę,albo fasola miejsce se robi ja cież pierdziele
a tak co u was poza tym, ze niektorzy piją, inni nie piją bo nie mogą jeszcze inni narzekają a jeszcze inni się przejmują?????
nie no wieczornica na psy schodzi POLEJCIE to może te skurczyki se pójdą...
może faktycznie fasolka miejsce robi?
będę dziś drinkować na bank ale za 2 godz jak się powyginam
i Ty powinnaś zrobić to samo na znieczulenieizabelka04 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:jaaaaa
ale po fitnesiku na który zaraz wychodzę
małż ma wyniki posiewu idealnejuuuupiii!!!!
teraz planujemy zdiagnozować nasionko
zgadzam się z mała do wyrka siup
cieszę się że wyniki okMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tez wypije, ale kolejna butle wody. Jakis absurd w ogole: wczoraj 3 mi poszly, dzis juz druga pekla, a mnie jak suszylo, tak suszy!
MalutkaEve, izabelka04, biedronka1982 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Żyję
ale jutro będę z Wami więcej wzięłam sobie L4. I posiedzę z Wami
MalutkaEve lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MalutkaEve wrote:może faktycznie fasolka miejsce robi?
będę dziś drinkować na bank ale za 2 godz jak się powyginam
i Ty powinnaś zrobić to samo na znieczulenie
ale pozwyginać się??? co raczej w obecnej sytuacji nie wskazane bo jeszcze bym "ryjem" na pysk upadła
zdecydowanie druga opcja jest bardziej optymalna jak dla mnie ZNIECZULENIE -
izabelka04 wrote:właśnie ale bedziemy cie wspierac dołączając do ciebie
już niedługo będziemy wszystkie zachwycać się smakiem pysznej wody mineralnej
izabelka04, biedronka1982 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja mam nadzieję, że za niedługo ten wątek zmieni nazwę na "Wieczornica mi winem zapachniała"
albo "Wieczornica siarą zalana"
mała_mi, izabelka04, kierzynka, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
amela wrote:dokładnie
już niedługo będziemy wszystkie zachwycać się smakiem pysznej wody mineralnej
a z cytryną może chociaż?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 18:58
izabelka04, amela, biedronka1982 lubią tę wiadomość