WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:faken, Ania jak to- mialas byc nasza wieczornicowa nadzieja!
może na swieta bedzie miła - nie wyliczeniowa niespodziankaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no robiłam dziś test o 12 i dupa
kierzynka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ale co ja będę się teraz tym stresowac? nie mam zamiaru.. czekam tylko na te cholere małpę i zaczynam od nowa
to czekamy z Toba
hehe
Co do motta na ten cykl - to moje " ~~~~tylko pozytywne fluidy: sex,relaks,winko i jeszcez raz sex ~~~~"
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki. Zajrzyjcie prosze do mojego pamiętnika bo martwię sie TSH...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Odebrałam wyniki. Zajrzyjcie prosze do mojego pamiętnika bo martwię sie TSH...
Pokaz je endokrynologowi lub gin - bo nie wiem czy leczysz sie ogolnie na tarczyce??
Jest ono w normie - ale podobno starajac sie powinno sie miec od 1 do 2
Ja dostalam Letrox 25mg na dzien i po 3 miesiacach spadło do 1,84Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 17:20
-
Nigdzie sie nie lecze pierwszy raz robiłam TSH na własną rękę i nie robiłam nic poza tym ale faktycznie chyba bede musiała zrobić... ide do gina 27 listopada to mu to pokaże i zobaczę co mi powie... ale mam teraz humor paskudny....
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Nigdzie sie nie lecze pierwszy raz robiłam TSH na własną rękę i nie robiłam nic poza tym ale faktycznie chyba bede musiała zrobić... ide do gina 27 listopada to mu to pokaże i zobaczę co mi powie... ale mam teraz humor paskudny....
Jak pojdziesz do gina to mu pokaz- ale moze zrb sobie przynajmenij FT4 jeszcze bo moze masz jakas leka niedoczynnosc -
nezumi wrote:Odebrałam wyniki. Zajrzyjcie prosze do mojego pamiętnika bo martwię sie TSH...
Ja też jeszcze raz sobie powtórzę tak dla pewności tsh i jeszcze toksoplazmoze raz zrobie bo robiłam w maju
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnySiema lachony!
Nareszcie usiadlam po calym dniu we mlynie!Jeszcze mi kumpela dzwoni spanikowana, ze jej sie cos z kompem stalo. Lece, pedze i co widze? "Aktualizacja przebiegla pomyslnie, czy chcesz zrestartowac system?". Kliknelam "Tak" i uratowalam jej sprzeta!
Boszzzz, czasem naprawde zazdroszcze niektorym ludziom problemow!
amela, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Siema lachony!
Nareszcie usiadlam po calym dniu we mlynie!Jeszcze mi kumpela dzwoni spanikowana, ze jej sie cos z kompem stalo. Lece, pedze i co widze? "Aktualizacja przebiegla pomyslnie, czy chcesz zrestartowac system?". Kliknelam "Tak" i uratowalam jej sprzeta!
Boszzzz, czasem naprawde zazdroszcze niektorym ludziom problemow!
ja otwieram wino właśnie
Też bym chciała mieć tylko takie problemyhehehee
biedronka1982 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif