WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dronka CIĘZARNYM nie polewamyTy będziesz siarą zaraz tryskać
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Ja dopiero będe dotować
makaron z sosem szpinakowym
biedronka1982 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:biedrona a jak ty sie czujesz??? bo ja jak na @
Ja klasycznie od paru dni: mdlosci, sikanie, pragnienie i mega napuchniete balony. Oczywiscie taki zestaw miewam tez przed @, wiec wiem, ze nic nie wiem! -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Z metalicznym posmakiem na @? Izka, przestan sie obserwowac, bo oszalejesz!
Ja klasycznie od paru dni: mdlosci, sikanie, pragnienie i mega napuchniete balony. Oczywiscie taki zestaw miewam tez przed @, wiec wiem, ze nic nie wiem!
masz racje zaraz oszaleje i do tego zaplanowałam pepino na jutro <debil>
ale tak swoją drogą to czuje tam w środku takie kłucie,tak jak na @ a cycki tez bolą nosze stanik sportowy,bo w zwykłym to porażka jakaś,kurcze nie wiem czemu ale bo je sie tej wizyty w srodę
ps a z tym posmakiem ,to dziś czuję jakbym zpaliła fajkę???? ble...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:52
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:masz racje zaraz oszaleje i do tego zaplanowałam pepino na jutro <debil>
ale tak swoją drogą to czuje tam w środku takie kłucie,tak jak na @ a cycki tez bolą nosze stanik sportowy,bo w zwykłym to porażka jakaś,kurcze nie wiem czemu ale bo je sie tej wizyty w srodęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:53
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:widziałam wczoraj,że ty masz zgagę nawet po wodzie
ja mam bez niczego więc spoko
A jak u Ciebie z libido? Ja dzis sluzu szukalam i szyjke probowalam wymacac. Tak mnie to nakrecilo, ze sie... sama bez lubego!Japoneczka z Porcelany, celia lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No z ta woda to byl hicior! Pewnie przez to, ze gazowana!
A jak u Ciebie z libido? Ja dzis sluzu szukalam i szyjke probowalam wymacac. Tak mnie to nakrecilo, ze sie... sama bez lubego!
średnio z libido...licho. ja też badałam szyjke i szukałam śluzu najpierw było go sporo mlecznego <smarki> ze sie tak wyraze, a teraz jakby bardziej suchoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:58
-
nick nieaktualny