WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamela wrote:moj m dziś stwierdził ze jest za gruby i przechodzi na dietę
dla mnie lepiej nie bede musiała mu robic kanapek do pracy tylko jogurt wpakuje do torby i juz
Ale numer, nie wiedzialam!
Ja tam mojemu nie-mezowi tak nie dogadzam!
amela, celia lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:To mezom sie kanapki do pracy robi?
Ale numer, nie wiedzialam!
Ja tam mojemu nie-mezowi tak nie dogadzam!
heh
mała_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka wysyłam <jablecznika>
Pyyyyszny jest
Wiecie, bo ja myslalam, ze nie umiem piec. Ciasta mi nie wychodzily i nie wychodzily. Z jednej strony zawsze puszyste i wypieczone, a z drugiej cienkie i przypalone. Az tu moj pizze do tego pieca wlozyl. I co? Tez wyszla krzywo: jedna strona wysoka i wypieczona, druga cienka i prawie spalona. Na co moj chlop rzecze: "Mialas racje, piekarnik jest zle wypoziomowany!"Guniaczek, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hej babincu...leżę mule i czekam na sen, te wieczory mnie dobijają. Ciemno zimno i wkurzają ...tylko by się jadło i jadło...wy to chociaż wzmacniacie się %..ja wczoraj id znajomych na nowa chatę dostałam karafke z winem.Moge odstąpić.
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej babincu...leżę mule i czekam na sen, te wieczory mnie dobijają. Ciemno zimno i wkurzają ...tylko by się jadło i jadło...wy to chociaż wzmacniacie się %..ja wczoraj id znajomych na nowa chatę dostałam karafke z winem.Moge odstąpić.
Jak tam sie czujecie? -
jest ok, raz lepiej raz gorzej..taki urok ..wazne ze mdlosci i wymioty przeszły..a może mi ich brakuje.heee serdecznie też odsapie ten juz odeszły stan.
Idę zraz zająć się swoja fizjognomia..paznokcie depilacja moczenie girek ...Takie domowe spa..
Dbać trzeba i też w ciąży o siebie.
Pozdrawiam ciepło wszystkie wieczorynki..Saramago, MalutkaEve, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:jest ok, raz lepiej raz gorzej..taki urok ..wazne ze mdlosci i wymioty przeszły..a może mi ich brakuje.heee serdecznie też odsapie ten juz odeszły stan.
Idę zraz zająć się swoja fizjognomia..paznokcie depilacja moczenie girek ...Takie domowe spa..
Pozdrawiam ciepło wszystkie wieczorynki.. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:jest ok, raz lepiej raz gorzej..taki urok ..wazne ze mdlosci i wymioty przeszły..a może mi ich brakuje.heee serdecznie też odsapie ten juz odeszły stan.
Pozdrawiam ciepło wszystkie wieczorynki..
zostań dłużej, może się od Ciebie zarazimy? -
MariaAntonina wrote:jest ok, raz lepiej raz gorzej..taki urok ..wazne ze mdlosci i wymioty przeszły..a może mi ich brakuje.heee serdecznie też odsapie ten juz odeszły stan.
Pozdrawiam ciepło wszystkie wieczorynki..
MariaAntonina :*
Ja sadze ze jak nas juz odwiedzilas to na pewno fasolki się posypią na tym wątkubo do tej pory to lipa
Buziaki dla Was :*****MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka ja nigdy nie sądziłam ze umiem cokolwiek upiec. Jak mieszkałam z rodzicami to mamusia królowała w kuchni. Potem u teściowej, to M siostra piekła i teściowa ja pod niebo wychwalala za wypieki. Wiec się nie brałam za to, bo po co konkurować z córeczka... A jak się wyprowadzilam do siebie, M siostra do siebie, to tesciowa mam przez żywopłot i przychodzi i wychwala moje wypieki (córka całkiem dalej mieszka). Hehe dało rady
MalutkaEve, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:
Celuś, jak Ty nas rzadko ostatnio odwiedzasz?co u Ciebie?
a co do Mikołaja to już został opłacony, mam nadzieje, że nas w chuja nie zrobimała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny