WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, to ja wam opowiem co mi się snilo... Po tym snie się obudziłam i ryczalam do rana.
Moja babcia zmarła 27.09 a ja poronilam 24.09
w jakieś dwa tygodnie po babci śmierci snila mi sie, ze przyszła do mnie, do mojej sypialni(chociaż nie zdążyła jej obejrzeć), stanęła przed łóżkiem i wyciągnęła do mnie rękę, dłoń, na której trzymała kilkucentymetrowe maleństwo..MalutkaEve, celia, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Wiecie co, to ja wam opowiem co mi się snilo... Po tym snie się obudziłam i ryczalam do rana.
w jakieś dwa tygodnie po babci śmierci snila mi sie, ze przyszła do mnie, do mojej sypialni(chociaż nie zdążyła jej obejrzeć), stanęła przed łóżkiem i wyciągnęła do mnie rękę, dłoń, na której trzymała kilkucentymetrowe maleństwo..
eeee.... mam gęsią skórkę....mała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Wiecie co, to ja wam opowiem co mi się snilo... Po tym snie się obudziłam i ryczalam do rana.
w jakieś dwa tygodnie po babci śmierci snila mi sie, ze przyszła do mnie, do mojej sypialni(chociaż nie zdążyła jej obejrzeć), stanęła przed łóżkiem i wyciągnęła do mnie rękę, dłoń, na której trzymała kilkucentymetrowe maleństwo..
Niesamowite ...mała_mi lubi tę wiadomość
-
Mala az mi ciary przeszły brr....
ale wiesz ze dziecko teraz ma opieke
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Mala_mi: spotkaly sie po prostu.
Celia: pewnie ze kon to synonim tesknoty za seksem. Jak bylam dziewica to mi sie czesto snil
Ale fajnie napisałaś: spotkały sięa M chciał chłopaka
A z tym koniem to wiedziałam ze na twoje pomysły możemy liczyćbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Mala_mi: spotkaly sie po prostu.
Celia: pewnie ze kon to synonim tesknoty za seksem. Jak bylam dziewica to mi sie czesto snil
dobra, tobie to sie śnił bo miałaś pragnienie dosiadania goa to co innego
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A moze celia tez ma pragnienia, co nie moze?
Może bardziej bliskości drugiego człowieka, bo pisała że się przytulala do niego
Chociaż kto wie, może małż nie zaspokaja Celuśkibiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:mnie to bardziej na takie banalne pragnienie miłości i bliskości wygląda, a nie na bezpruderyjny seks
hehehehe
Nie pozwalam na czytanie w moich myślachbiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość