WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Taaaa jasne, zboczuchy jedne
A mnie ten przedpokój zastanawia
Jak ten koń tam usiadł, bo mam wąski przedpokój i nie wiem jak się zmieścił 
No normalnie, jak Mikołaj, przez komin wlazł
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
U męża w domu jest zwyczaj, że ciasta teściowa robi w niedzielę NA NIEDZIELĘ, bo tak szybko schodzą. Ja nie chwaląc się (bo me drugie imię to skromność, rzecz jasna), to mam smykałkę do garów, czy to do słodkiego, czy do ostrego, zup i innych kulinarnych cudów. Jakby która była w Krakowie, to zapraszam na ciacho:DMalutkaEve wrote:widzę, że w ten łikend wszystkie teściowki cos piekły

Co do snów, to moja babcia też nieźle potrafi je interpretować. Ale zazwyczaj wszystkie jakieś cholernie przesądne, tak że nie słucham
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:zostaniesz z nami dłużej, to gwarantuje, że wyobraźnia będzie działać

Wow, aż żal stąd odchodzić robić myju myju i do spania:D
Mój P. właśnie zaproponował winko
:D polał coś co wyglądało jak białe winko. Ze smakiem wzięłam głęboki łyk, a to się okazało, że to cholerna rakija z Chorwacji, śliwowica jak jasny pieron, ryjek mi wykręciło jak ja pierniczę... łoch...
celia, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Kurde wy o tych koniach i wąskich miejscach
nie potrzebuje redtube
celia, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
biedronka1982 wrote:No z ta woda to byl hicior! Pewnie przez to, ze gazowana!

A jak u Ciebie z libido? Ja dzis sluzu szukalam i szyjke probowalam wymacac. Tak mnie to nakrecilo, ze sie... sama bez lubego!
Nasza Biedronka też nawet redtuba nie potrzebuje
To się nazywa 'w poszukiwaniu śluzu'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:51

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Wow, aż żal stąd odchodzić robić myju myju i do spania:D
Mój P. właśnie zaproponował winko
:D polał coś co wyglądało jak białe winko. Ze smakiem wzięłam głęboki łyk, a to się okazało, że to cholerna rakija z Chorwacji, śliwowica jak jasny pieron, ryjek mi wykręciło jak ja pierniczę... łoch...
można się dopisac
izabelka04 - Izabella
MalutkaEve - Ewelina
Celia - Magdalena
Japoneczka z Porcelany - Magdalena
mała_mi - Agnieszka
amela - Anita
Kierzynka - Jola
adk_1989 - Kamila
AnBe - Ania
nezumi - Justyna
Martuśka - Marta